Terug naar zoekresultaten

TECHNISCH COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER

* Technisch Commercieel Binnendienst
* Kennis klimatisatie en HVAC
* Regio Zele

Via Hays Gent

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor onze klant een groothandel in sanitair is Hays Engineering op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker voor de binnendienst in Zele.

TECHNISCH COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER

Functieomschrijving

Als Technisch Commercieel binnendienstmedewerker ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en installateurs bij hun productkeuze. Daarnaast verzorg je de opmaak van offertes en werk je de meest geschikte installatie uit. Je staat zowel in voor de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je beantwoordt de technische vragen van klanten en installateurs. Ten slotte ondersteun je de vertegenwoordigers in hun administratie.Profiel

Je komt in aanmerking voor de job van Technisch Commercieel medewerker wanneer je beschikt over een technisch bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van klimatisatie en HVAC zijn een must. Heb je daarnaast ook kennis van hernieuwbare energie dan vormt dit een grote meerwaarde. Je bent een communicatief en commercieel persoon die waarde hecht aan klantvriendelijkheid. Eveneens heb je een grote interesse voor technische producten.


Aanbod

Onze klant biedt jou voor de job van Technisch Commercieel medewerker een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen. Je komt terecht binnen een toonaangevend bedrijf dat sterk inzet op groei en opleiding binnen een familiale sfeer.

Interesse in de job van Technisch Commercieel binnendienstmedewerker in Zele? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering via 09/266.11.97 (direct).

Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch commercieel / sales engineer
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Dendermonde
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.