Terug naar zoekresultaten

Technisch bediende - energietechnologisch bedrijf (regio Gent)

467849730

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch bediende - energietechnologisch bedrijf (regio Gent)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de domeinen milieu en energie en gelegen in de regio van Gent op zoek naar een technisch bediende voor de afdeling luchtzuivering. Het doel van de functie is om administratieve ondersteuning te geven bij de oplevering en het onderhoud van zuiveringsinstallaties. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je voert 2D-tekenwerk uit in bricsCAD als voorbereiding van offertes - Wanneer projecten worden uitgevoerd, zorg jij er mee voor dat de planning wordt opgemaakt en dat tussentijdse deadlines worden gehaald - Je verzamelt alle documenten in een volledig technisch dossier zodat dit duidelijk is voor de klant - Bij oplevering van installaties, controleer je de correcte uitvoering hiervan d.m.v. de constructieplannen en technische documentatie - Je ondersteunt de administratieve afdeling (dossierbeheer, leveringen voorbereiden,...)

Profiel

Voor het invullen van deze functie zijn we op zoek naar iemand met een bachelor diploma, bij voorkeur in een technische of milieugerelateerde richting maar dit is geen vereiste. Het belangrijkste is dat je een grote interesse in milieu en technische inzicht hebt.
Je kan vlot overweg met MS Office en indien je kan werken met BricsCAD/AutoCAD (2D), heb je een streepje voor. Indien je hier niet mee kan werken, kan dit nog worden aangeleerd.
Naar competenties toe ben je een nauwkeurig iemand en ben je een waar plannings- en organisatietalent. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...
Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de toekomstige verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.