Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 39

Volgende
KDT vzw

Technisch Adviseur Tuinbouw

Assertieve teamspeler met interesse in gewasbescherming

KDT vzw | Boortmeerbeek | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

KDT vzw (Kenniscentrum voor Duurzame Tuinbouw vzw), gelegen in Boortmeerbeek, is een organisatie met de Belgische groentecoöperaties als leden. De organisatie heeft als belangrijkste taak om enerzijds voor haar leden kennis te vergaren rond duurzame technieken in de tuinbouw, anderzijds de groenten- en fruit-
producenten bij te staan in de problematiek rond gewasbescherming en het duurzame gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Om de leden nog beter te ondersteunen, is KDT vzw vandaag op zoek naar een bijkomende (m/v)

Technisch Adviseur Tuinbouw

Functieomschrijving

: Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de nieuwigheden en de wetgeving op het gebied van plantenbescherming en het vertalen van deze informatie naar de leden-telers Concreet sta je in voor de opmaak van advieskaarten voor de gewasbescherming binnen de verschillende teelten. Je analyseert en formuleert monitoringprogramma’s voor residuen van gewasbescherming en contaminanten, en werkt mee aan de voorbereiding van dossiers m.b.t. erkenningen van gewasbeschermingsmiddelen In het kader van lopende dossiers en om te weten wat er beweegt in de sector, houd je regelmatig contact met de bevoegde overheid, de groentecoöperaties, de voorlichtingsdiensten, onderzoeksinstellingen en fytofirma’s Je rapporteert aan de directeur van KDT vzw.

Profiel

: • Om als expert-adviseur de leden te kunnen ondersteunen, beschik je over een hoger diploma in de biowetenschappen of bio-ingenieurswetenschappen en een sterke affiniteit met de tuinbouwsector. Kennis en/of ervaring met (de erkenningen van) gewasbeschermingsmiddelen is een plus Door je sterke organisatorische capaciteiten en goede PC-vaardigheid slaag je erin om de verschillende dossiers met de nodige nauwkeurigheid tijdig af te ronden Je toont je een assertieve persoon die zowel extern als intern met diverse gesprekspartners kan samenwerken en kennisdeling stimuleert Als open communicator weet je je zowel mondeling als schriftelijk vlot uit te drukken in het Nederlands en het Engels, en heb je een praktische basiskennis van het Frans Je bent bereid om regelmatig (korte) verplaatsingen te maken naar overheidsinstanties in Brussel of de proeftuinen in Vlaanderen.
 

Aanbod

Een uitdagende en veelzijdige functie in een stimulerende en dynamische werkomgeving Gepaste opleiding binnen de organisatie om jouw expertise te verdiepen Een aantrekkelijk loon met bijhorende extralegale voordelen.

Interesse?

Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via sarah.scheerlinck@jobs.hudson.com
met vermelding van referentie BE775429. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

 
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Wetenschapper
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Boortmeerbeek (standplaats)
  • Alle vacatures via Hudson

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Wetenschapper, Landbouwkundig adviseur en technicus' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.