Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 23

Volgende
Oesterbank

Technisch-administratief medewerker

Ter ondersteuning van de verantwoordelijke techniek & logistiek en de verantwoordelijke kwaliteit

Oesterbank | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Als sociaal economiebedrijf werken wij steeds op maat van onze klanten en werknemers. Dankzij ons modern machinepark en onze inzet op innovatieve arbeidsorganisatie kunnen wij kleinere reeksgroottes verwerken binnen een 'Just-In-Time' leveringspatroon. Vakbekwaam omkaderingspersoneel en aangepaste productieprocessen zorgen ervoor dat ons enthousiast team van personen met een erkende afstand tot de reguliere arbeidsmarkt er dagelijks in slaagt om kwaliteitsproducten te leveren.

Technisch-administratief medewerker

Functieomschrijving

Als technisch-administratief medewerker kan je jou zowel op technisch vlak uitleven als je administratieve vaardigheden toepassen. Je houdt ervan regelmatig aanwezig te zijn op de werkvloer, waar je diverse machines en toestellen monitort, controleert en kalibreert. Je registreert je vaststellingen zorgvuldig en houdt het technisch klassement van ons machinepark up to date. Zo zorg je onder andere voor de documentatie van de opstellingen van onze productiesites en machineparken. In functie van ons wagenpark volg je daarnaast info op omtrent onderhoud, keuringen, chauffeurskaarten en tachografen. Ook hierbij houd je regelmatig contact met de werkvloer. Je haalt er vanuit je innovatieve instelling verder voldoening uit om de toepasbaarheid en meerwaarde van nieuwe technologieën voor onze organisatie te onderzoeken. Op termijn kan je functie tot slot worden uitgebreid met het begeleiden van interne kwaliteitsaudits, opvolgen van ISO-normen, opvolgen van preventieve onderhoudsmaatregelen, beheren van wisselstukken voor installaties, beheren van leveranciers en aannemers of machinebouwers voor uit te besteden werken, het opvolgen van deze werken wanneer ze worden uitgevoerd, enz.
 

Profiel

Sluit jouw profiel aan bij deze technisch-administratieve uitdaging?

 • Je hebt een technische (opleidings)achtergrond die je in staat stelt om in een productieomgeving je weg te vinden in een functie binnen kwaliteit, logistiek en techniek.
 • Je hebt een troef in handen met een bachelor diploma, al staan we er ook voor open indien je geen  hoger diploma behaalde maar wel over de juiste competenties beschikt.
 • We verwachten niet noodzakelijk specifieke ervaring, al kan dat wel een troef zijn, maar een proactieve ingesteldheid om initiatief te nemen en bij te leren is wel cruciaal.
 • Je bent administratief vaardig. Je werkt ordelijk, gestructureerd en efficiënt.
 • Je bent samenwerkingsgericht en werkt oplossingsgericht. Je durft zaken in vraag te stellen om ze te verbeteren.

Aanbod

Benieuwd wat wij te bieden hebben?

 • Je krijgt een contract onbepaalde duur in een technisch moderne, innovatieve omgeving.
 • Je werkt in een mensgerichte organisatie met een maatschappelijke missie, een organisatie die het evenwicht bewaart tussen productienoden en mensgerichte mogelijkheden.
 • Je marktconform loon wordt aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen.
 • Je kan rekenen op een positieve balans tussen werk en privé, bv. dankzij een gunstige verlofregeling. 
 • Je helpt Oesterbank mee groeien, maar wij hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden hierbij de mogelijkheid tot relevante vormingen of bijscholingen.

Interesse?

Iets voor jou? Laat het ons weten via kenneth.bruggeman@ascento.be. Geef zeker ook een seintje bij verdere vragen of als je meer informatie wenst!
Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.