Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 103

Volgende

TECHNISCH-ADMINISTRATIEF BEDIENDE

* Goede kennis Frans en Excel

* Technische achtergrond en kennis Autocad is een plus

* Bachelordiploma

Hays Response Kortrijk | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een familiale en sterk groeiende kmo in de regio van Oostende/Jabbeke, zijn wij vanuit Hays Response Office Support op zoek naar een administratief bediende.

TECHNISCH-ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving

Als commercieel support medewerker ben je de rechterhand van het afdelingshoofd en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, aannemers en leveranciers zowel voor de lopende projecten als voor de klachtenbehandeling van de afgewerkte projecten. Daarnaast sta je in voor allerhande ondersteunende taken voor de projectleiders en salesverantwoordelijken zoals het opvragen en verwerken van documenten (bouwaanvragen, plannen, vergunningen), het opvragen van prijzen, het verwerken en opmaken van extra documentatie en het inputten van gegevens in het ERP-systeem. Verder zie je er op toe dat alle gemaakt afspraken met de leveranciers mbt transport en levering nauwgezet worden opgevolgd. Tenslotte help je mee met de opmaak en opvolging van de productieplanning. Ad hoc kunnen er nog andere technische/administratieve taken toegevoegd worden aan jouw takenpakket.


Profiel

Voor deze gevarieerde job als medewerker backoffice zoeken wij een persoon die een bachelordiploma heeft. Pas afgestudeerde kandidaten kunnen ook in aanmerking komen. Technische achtergrond of ervaring in een technische omgeving is een plus. Verder ben je commercieel ingesteld, administratief nauwkeurig en een teamplayer. Ten slotte heb je een goede kennis Frans en kan je vlot overweg met Excel. Kennis Autocad is een plus.


Aanbod

Als administratief-commercieel bediende kom je terecht in een bedrijf met een duidelijk toekomstperspectief. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en 12 extra ADV-dagen.

Interesse in een job als administratief medewerker? Verstuur je cv online of contacteer Lisa Vanderbeke van Hays Response Office Support op het nummer +32 (0)50 47 20 46.

Interesse?

Hays Response Kortrijk
Lisa Vanderbeke
0498 176730
Brugsesteenweg 255 8500 Kortrijk
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.