Terug naar zoekresultaten
Accent

Technisch - Administratief Bediende

Via Accent

Onze klant richt zich op projectontwikkeling en verzorgt daarnaast de infrastructuur en facilitaire dienstverlening van meer dan 60 gebouwen in heel België. Zij maken ook deel uit van een groeiend groep die investeert in volgende sectoren: vastgoed energie koeling & klimatisatie logistiek en gegevensbeheer & rapportering. Via organische groei en acquisities zijn ze een toonaangevende speler in elk van deze disciplines. In deze bloeiende omgeving word je uitgedaagd om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen om zo nog succesvoller te worden!

Technisch - Administratief Bediende

Functieomschrijving

Je verzorgt de administratieve voorbereiding van een uitvoeringsdossier (renovatie nieuwbouw facilitair beheer) ?Samen met de projectleider volg je de uitvoeringsplannen van het project op en houd je controle over de facturatie en vorderingsstaten ?Je vraagt offertes aan bij verschillende leveranciers en maakt hiervan een vergelijkend overzicht om zo de beste keuze (prijs & kwaliteit) te garanderen ?Je staat bestaande en potentiële huurders en kopers op een vlotte klantvriendelijke manier te woord en helpt ze verder met hun vragen ?Jouw organisatorisch talent zorgt voor een heldere structuur in de administratie van huur verhuur en verkoop van onze eigendommen. De contracten de plaatsbeschrijving en andere documenten vind je in een oogopslag terug ?Je bent de trekkende kracht in de digitalisatie van onze administratie. Concreet willen we een digitale back-up van onze documenten zodat ze steeds consulteerbaar zijn van op afstand ?Ook voor onze interne klanten ben jij het aanspreekpunt voor alle facilitaire vragen rond onze bedrijfsgebouwen ?Je staat in nauw contact met onze marketingafdeling om promotionele artikels te ontwerpen en te bestellen

Profiel

?Professionele dossiers (klantendossiers vorderingen ...) voorbereiden en opvolgen (bijwerken afsluiten ...)
?Documenten invoeren en de lay-out verzorgen Documenten doorsturen en klasseren
?Klanten leveranciers bezoekers ontvangen en oriënteren Boodschappen noteren en afspraken vastleggen
?Verplaatsingen van de verantwoordelijke of van teamleden organiseren
?Briefwisseling sorteren verdelen frankeren en registreren E-mails behandelen
?Professionele dossiers verslagen van vergaderingen ... coderen en archiveren
?De voorraad opvolgen tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen

Aanbod

Je komt terecht in een een bedrijf in volle groei waar er een echte ondernemersspirit heerst. Dankzij deze groei liggen er tal van doorgroeimogelijkheden voor jou klaar!

Daarnaast krijg je als administratief bediende de kans om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van Vestra. Je zal hierin een sleutelrol vervullen.

De tewerkstellingsplaats (Hasselt) maakt ook dat je geen last zal hebben van filestress.

Wij bieden hiervoor een marktconform salarispakket afgestemd op jouw kennis en expertise 20 wettelijke verlofdagen en 6 ADV-dagen. Deze verlofdagen zijn allemaal vrij op te nemen
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.