Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 32

Volgende
Aanwervingshuis

Technisch administratief bediende bij Bob Monteyne

(Ref. 8553)

Aanwervingshuis | Pittem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant, de fi rma Bob Monteyne (www.bobmonteyne.be) gevestigd te Pittem, is een gerenommeerd zwembadbouwer gekend voor zijn kwaliteit, fi jne afwerking en mooie projecten. Het bedrijf staat elke dag klaar om zijn klanten een goede service te bieden. Voor dit dynamisch bedrijf zijn wij op zoek naar versterking m/v

Technisch administratief bediende bij Bob Monteyne

Functieomschrijving

Bob Monteyne biedt een degelijke verloning waarbij rekening gehouden wordt met eerdere werkervaring en opleiding. Je komt terecht in een aangename werkomgeving. Bijkomende on-the-job begeleiding om elk deelfacet grondig te leren kennen is voorzien.

Profiel

Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, zowel telefonisch als aan het onthaal. De algemene administratie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je staat in voor het voorbereiden van uitvoeringsdossiers waarbij je oog hebt voor de wensen en vragen van de klant. De nodige bestellingen worden door jou geplaatst en opgevolgd en het uittekenen van plannen behoort ook tot je takenpakket.

Aanbod

Je bent geboeid door de sector en wenst je hierin te verdiepen. Technische a niteit is een pluspunt. Een functie met veel klantencontact is je op het lijf geschreven. Men omschrijft jou als een communicatief en goedlachs persoon en streeft altijd naar een optimale dienstverlening en resultaat.

Interesse?

Interesse? Stuur snel een mail naar Joke@aanwervingshuis.be of bel 056 225 880 Deze vacature wordt exclusief behandeld door Aanwervingshuis
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.