Terug naar zoekresultaten

Technisch Account manager Regio Roeselare

Manpower | Roeselare | Voltijds


Wij zoeken (m/v)

Accountmanager met Technische feeling Regio Roeselare (VAST CONTRACT)

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Onze klant, een grote verdeler van bouw en automotive onderdelen, zoekt een Accountmanager met technische affiniteit voor de regio Roeselare. Door het toenemende succes breiden ze hun team uit en willen ze jou verwelkomen.

Ervaren in verkoop? Autonoom? Goesting? Technisch aangelegd? Lees dan zeker verder: deze job is misschien iets voor jou!

Technisch Account manager Regio Roeselare

Functieomschrijving


Als technische Accountmanager ga je actief op pad in de regio Roeselare. Je bezoekt dagelijks zelfstandigen in de bouwsector en prospecteert er naar nieuwe mogelijkheden. Je bouwt aan een eigen klantenportefeuille en onderhoudt eveneens de contacten met bestaande partners. Als gezicht van de firma, informeer je bedrijven over het volledige assortiment en denk je technisch mee over de noden.

Je bespreekt met hen bestellingen, onderhandelt de offertes en sluit de bestellingen af. Je plant zelfstandig je agenda in en streeft doelgericht de verkoop doelstellingen na.

Profiel


Je hebt minimaal een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en een eerste saleservaring in de bouwsector. Technische achtergrond is absoluut geen vereiste, maar feeling is een must. Je bent een gedreven persoon, met goesting om te verkopen. Je bent een aanhouder en kan functioneren in een concurrentieel zware markt.

Je komt spontaan over, je communiceert vlot en durft bovendien je mening zeggen.

Aanbod


We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel variatie en autonomie. Je wordt verwelkomt in een warm en sterk bedrijf. Je kunt je verwachten aan een functie waar je commerciële aanleg en klantgerichtheid optimaal benut worden. Je krijgt bovendien een uitgebreide opleiding om operationeel te worden. Dit alles is aangevuld met een competitief loon, bedrijfswagen, tankkaart, netto dagvergoeding, Hospitalisatie- en groepsverzekering + bonussysteem.


Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd + snelle respons!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.