Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 57

Volgende

TECHNISCH AANKOPER

Voor een technisch georiënteerde en dynamische kmo zoekt Hays Purchasing & Logistics een ervaren technisch aankoper.

Via Hays

Staat 22 dagen op Jobat.be

  • Bachelor of master in technische of economische richting
  • Ervaring in aankoop van A tot Z
  • Regio Waregem

TECHNISCH AANKOPER

Functieomschrijving

In de job van technisch aankoper ben je verantwoordelijk voor de aankoop van alle technische materialen in functie van de lopende projecten. Je werkt proactief mee aan een aankoopbeleid en gaat op zoek naar nieuwe leveranciers in functie van de beste voorwaarden, levertermijnen en kwaliteit. Je negotieert nieuwe contracten en evalueert de progressie en kwaliteit van de geleverde service. Hierbij bouw en onderhoud je een goede relatie met je leveranciers. Verder sta je in voor de voorbereiding en opvolging van prijsoffertes, leveringen, aankooporders,… Je wordt ondersteund door 1 administratief persoon. Tot slot volg je ook de leveranciersklachten op. Je rapporteert aan de COO.

Profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma met een aantal jaar ervaring als aankoper, bij voorkeur in een technische omgeving. Je hebt een goede kennis Nederlands en kan je ook uitdrukken in het Engels en Frans. Je bent een krak in het onderhandelen en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Verder ben je analytisch en rationeel ingesteld en werk je accuraat. Je hebt een goed inzicht in het beheer van aankoopbudgetten en werkt proactief en oplossingsgericht. Tot slot werk je vlot met Excel; kennis van Axapta is een plus.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf, marktleider in zijn segment. Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn er kernwoorden in de dagelijkse manier van werken. Verder is er voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salarispakket.

Interesse in de job van Technisch Aankoper? Verstuur je cv online of bel Annick Faas van Hays Kortrijk voor meer info op +32(0)56 25 80 50 of +32 (0)478 99 87 50.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.