Terug naar zoekresultaten Vorige

27 van 34

Volgende

TECHNISCH AANKOPER - WERKVOORBEREIDER | INDUSTRIEBOUW | VASTE CONTRACT

Manpower | Merksplas | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en richt mij uitsluitend op de technische en bouwkundige arbeidsmarkt. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? In beide gevallen bekijk ik graag even met jou de opties en ondersteun ik je op weg naar een nieuwe job.

Voor onze klant, gekende en mensgerichte speler in de industriebouw, zijn wij op zoek naar een Technisch Aankoper - Werkvoorbereider voor de vestiging in Hoogstraten:

TECHNISCH AANKOPER - WERKVOORBEREIDER | INDUSTRIEBOUW | VASTE CONTRACT

Functieomschrijving


Als aankoper - werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor alle projectgebonden aankopen zoals materialen en onderaannemers. Je krijgt projecten toegewezen waar je de projecten gaat voorbereiden: interne uitvoeringsmethodes, materialen voorzien, aankoopbudget analyseren, geschikte leveranciers en onderaannemers selecteren, controles en prijsvergelijkingen doen, offertes bespreken, contracten opmaken en productfiches aanvragen. Het is belangrijk om de prijs/kwaliteitsverhouding in de gaten te houden. In deze functie op kantoor ben je nog steeds wel technisch aan het werk en heb je contact met verschillende interne en externe afdelingen.

Profiel


Je beschikt over een hoger technisch diploma richting bouwkunde of kan relevante werkervaring voorleggen. Passie voor de bouwsector is wel een must voor deze functie. Daarnaast kan je goed autonoom werken en beschik je over een flexibele ingesteldheid. Je hebt al ervaring in het aankopen en onderhandelen met klanten. Ook projectmanagement, voorbereiden van projecten schrikt jou niet af. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden. Je spreekt vlot Nederlands en kan je plan trekken in het Engels.

Aanbod


Je komt terecht in een KMO die ondertussen uitgegroeid is tot zo'n 150 medewerkers. Het mensgerichte, familiale sfeer wordt veel belang gehecht en zij doen er ook alles aan om dit te blijven behouden. Er is plaats voor ontwikkeling en groei waarbij je kan doorgroeien zowel verticaal als horizontaal. Je geniet van een competitief salarispakket in lijn met je ervaring + groepsverzekering + hospitalisatieverzekering + flex income plan + glijdende werkuren (work-life) + flexibele vakantieregeling in combinatie met collectief bouwverlof en maaltijdcheques.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: Tekenaar, 3D Tekenaar, werkvoorbereider, bouw, bouwkunde, bachelor, werfleider, calculator, projectvoorbereider
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663602

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.