Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 46

Volgende

TECHNISCH AANKOPER regio Veurne

388055478

Via AGO Jobs & HR

Staat 3 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TECHNISCH AANKOPER regio Veurne

Functieomschrijving

Voor onze klant regio Veurne zijn we op zoek naar een technisch aankoper. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de procedures i.v.m. aankoop van grondstoffen (vnl. aluminium en kunststof), elektronicacomponenten en gereedschappen. Je zit hiervoor geregeld samen met de R&D- en productie ingenieurs om de juiste afstemming te maken over technische verwachtingen. Daarnaast denk je mee over de technische investeringen voor onze nieuwe productieoppervlakte. Je ondersteunt de afdeling Aankoop bij het uitbouwen van een proactief aankoopbeleid en zet een evaluatiesystemen op voor de leveranciers. Als technisch aankoper werk je voor bovenstaande zowel samen met bestaande leveranciers en ga je op zoek naar alternatieven. Je maakt afspraken rond de prijs, hoeveelheid, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit. Je plaatst de verschillende aankooporders en volgt deze ook administratief op. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd geleverd worden en zoekt naar oplossingen bij problemen en gaat hierbij proactief te werk. Je hebt frequent contact met de productieafdeling, R&D, kwaliteit en proces engineering. Je rapporteert in deze functie aan de Purchase Manager.

Profiel

Je beschikt over een technische Bachelor- of Masteropleiding of hebt gelijkwaardige ervaring opgedaan in een aankooprol binnen een productieomgeving. Je beschikt over een goede materialenkennis.
Je hebt interesse in het aankoopproces en bent een technisch ingesteld persoon die vlot kan onderhandelen met leveranciers.
Ten slotte spreek en schrijf je vlot Nederlands en Engels.

Aanbod

Een technische en uitdagende functie in de aankoop met een competitief salaris en bijkomende voordelen. Onze klant biedt jou de kans om te werken binnen een professionele, groeiende en innoverende onderneming. Er wordt een intensieve productopleiding voorzien.
Veurne - Diksmuide

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Veurne - Diksmuide meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.