Terug naar zoekresultaten

Techniekers gezocht (2 ploegen of nacht) - regio: Waregem-Kortrijk

466561460

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Techniekers gezocht (2 ploegen of nacht) - regio: Waregem-Kortrijk

Functieomschrijving

Voor een internationale firma, actief in de productie van vloerbekleding en meubelstoffen, is AGO Technics op zoek naar techniekers die wensen te werken in 2 ploegen of in de vaste nacht voor de sites gelegen in de regio van Waregem en Kortrijk. Het doel van de functie is om mechanische en elektrische problemen aan de machines te verhelpen. Je takenpakket ziet eruit als volgt: - je zoekt storingen aan de machines op en achterhaalt de oorzaken - je pakt technische problemen zo efficiënt mogelijk aan met behoud van de kwaliteit - je helpt mee in de uitbreiding van het machinepark - je voer gericht handelingen uit zodat de lijnen niet stilvallen - je past bestaande installaties aan - je hanteert het gereedschap in het atelier correct - je laat de werkpost steeds proper achter na werken - je stelt machines in bij de opstart - je denkt mee over structurele oplossingen wanneer er herhaaldelijk storingen of defecten optreden - je maakt kleine aanpassingen in Eplan, PLC en frequentiesturingen - je werkt actief mee aan de technische ombouw en modernisering van het machinepark

Profiel

Voor de uitoefening van deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een technisch diploma, bij voorkeur heb je reeds ervaring als technieker in een productieomgeving. Wanneer je in het bezit bent van een heftruckattest, heb je een streepje voor.
Je kan werken onder stress en denkt probleemoplossend. Tot slot neem je initiatief, kan je zelfstandig en nauwkeurig werken.

Aanbod

Je komt terecht in een internationale firma en krijgt een uitdagende en boeiende functie met veel variatie. De firma biedt jou een aantrekkelijk verloning en de mogelijkheid jezelf verder te ontplooien en te blijven bijleren.
Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.