Terug naar zoekresultaten

Technieker

367032678

Via AGO Jobs & HR

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker

Functieomschrijving

Je draagt bij tot het optimaliseren van de productiecapaciteit. Je staat in voor het onderhoud, zowel elektrisch als mechanisch, en voor de vernieuwing van onze machines en installaties. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team en werkt in een 2-ploegenstelsel.

Profiel

Je hebt een diploma electromechanica op zak met reeds een aantal jaren ervaring als onderhoudstechnicuas, bij voorkeur in de voedingssector. Je hebt een open ingesteldheid en een goed technisch an analytisch inzicht. Je woont bij voorkeur in een straal van 20km rond Lebbeke.

Aanbod

Wij bieden een langdurige en boeiende samenwerking in een stabiele werkomgeving, een aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring plus extra-legale voordelen. Vondelmolen voorziet een grondige interne opleiding om je functie optimaal te kunnen uitoefenen.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.