Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 34

Volgende

Technieker

333498386

Via AGO Jobs & HR

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker

Functieomschrijving

Je hebt een technische dienstverlenende & ondersteunende functie ten aanzien van de productie-afdeling. Als technieker zorg je in team voor een optimale dagelijkse werking van het machinepark. Je assisteert bij ombouw van de machines. Opsporen en verhelpen van technische storingen aan machines en gereedschappen. Preventief onderhoud aan apparatuur, machines & installaties uitvoeren. Aangeven en meewerken aan mogelijke verbeteringen.

Profiel

Goed kunnen werken in teamverband & correct omgaan met collega's. Leergierig, eerlijk en correct in de omgang. Bereid om in ploegen te werken. Stressbestendig. Veiligheidsbewust. Kwaliteits- en hygienebewust, zin voor orde en netheid.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team waar collegialiteit belangrijk is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Vanzelfsprekend wordt hieraan een mooi salarispakket gekoppeld : Competitieve verloning, op basis van je niveau. 32 verlof ( 20 wettelijk 12 arbeidsduurvermindering ). Betaalde pauze en maaltijdcheques.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.