Terug naar zoekresultaten

Technieker waterzuivering en utilities dagwerk - Vast contract

Via Manpower

Staat 13 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterk groeiende bedrijf gericht naar innovatieve producten in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een polyvalent technieker om de verantwoordelijkheid naar utilities en waterzuivering op zich te nemen.

Technieker waterzuivering en utilities dagwerk - Vast contract

Functieomschrijving


Als technieker sta je in voor het acuut en preventief onderhoud van allerhande installaties naar waterzuivering, nutsvoorzieningen en ondersteun je de techniekers van het hoogbouwmagazijn. Naast de technische interventies maak je ook een preventief onderhoudsplan op, technische analyses om storingen eenvoudiger op te lossen en beheer je de stock van de wisselstukken. Tot slot werk je ook verbetervoorstellingen uit op elektrisch en/of mechanisch vlak in samenwerking met de maintenance manager.

Profiel


De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch bachelor diploma en heeft een eerste werkervaring als onderhoudstechnieker binnen productie. Ervaring binnen utilities is een troef maar gezonde interesse en ambitie is voldoende. Door je ervaring heb je een basis PLC, pneumatica en servosturing naast een grondige kennis elektriciteit & mechanica. Tot slot ben je een communicatief persoon in het Nederlands met een basis Frans & Engels en werk je graag binnen een moderne omgeving.

Aanbod


Als technieker krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie binnen een vooruitstrevend bedrijf. Hierbij zal je continu kunnen genieten van opleiding, zowel intern als extern. Tot slot krijg je afhankelijk van je kennis en ervaring een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extra legale voordelen.

Ben jij de technieker waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus methode, proces en planning
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.