Terug naar zoekresultaten

TECHNIEKER VOOR DEPANNAGE PRODUCTIE BIJ DIVERSE KLANTEN | REGIO KEMPEN

Via Manpower

Staat 12 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de technische sector . Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een productietechnieker voor 2 of 3 ploegen.

TECHNIEKER VOOR DEPANNAGE PRODUCTIE BIJ DIVERSE KLANTEN | REGIO KEMPEN

Functieomschrijving


Als productietechnieker ben je gepassioneerd door reparatie en onderhoud van productiemachines en andere technische installaties.
Je bent in staat storingen op te sporen en te verhelpen. Dit zowel op mechanisch, elektrisch, pneumatisch en hydraulisch vlak. Door een tijdig ingrijpen kan je een vlot proces garanderen.
In geval van defecten depanneer je klanten over de regio Antwerpen en ondersteun je hen in de technische behoeften.
Naast het curatief onderhoud neem je ook het preventief onderhoud van de productie-installaties tot jouw verantwoordelijkheden.

Profiel


Je hebt een hogere technische opleiding genoten (bij voorkeur Elektromechanica)) en weet dit eventueel aan te vullen met relevante ervaring. Een achtergrond in automatisatie en werken met PLC's is een grote plus.
Uiteraard heb je een zekere feeling voor techniek en wil je je kennis enkel maar verruimen. Je bent iemand die zelf initiatief neemt en op zelfstandige basis te werk kan gaan.
Werken onder een gezonde dosis stress maakt je scherp en zorgt ervoor dat je resultaatgericht en nauwkeurig gaat denken en handelen.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van opleidingen tot een nog hoger niveau tilt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Een firmawagen behoort tot de opties.

Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.