Terug naar zoekresultaten

Technieker - Vaste Weekend - Regio Deinze

386950562

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker - Vaste Weekend - Regio Deinze

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Deinze zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (vaste weekendploeg). Doel van de functie is om de continuïteit van de productie te garanderen. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je staat in voor het preventief en het curatief onderhoud van de productie lijnen en van de bijhorende apparatuur. Het gaat hier vooral om sterk geautomatiseerde productielijnen. Meer specifiek gaat het bij apparatuur over koeling, waterzuivering ea. - Indien er zich storingen voordoen aan de installaties, dan ben je in staat om deze te herstellen. Hiervoor heb je een all-round technisch inzicht, aangezien je zowel elektrische als mechanische storingen dient op te lossen. - Voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, volg je de geldende veiligheidsnormen en hygiëne voorschriften. Alle acties die worden ondernomen worden dan ook correct in een logboek geregistreerd. - Indien noodzakelijk ben je er ook om technische assistentie te verlenen aan de operatoren en de ploegverantwoordelijke. - Je werkt samen met verscheidene andere collega's, met de verantwoordelijke van de technische dienst om de uit te voeren taken en mogelijke problemen te bespreken, met de ploegverantwoordelijke om snel in te grijpen in het productie proces wanneer er zich storingen voordoen, met de magazijnier, om de opvolging van de wisselstukken te bespreken...

Profiel

Je beschikt over een A2 diploma elektromechanica, elektriciteit - elektronica, elektrische installatietechnieken of andere. Indien je reeds een eerste werkervaring kan voorleggen binnen een productie omgeving, dan is dit zeker een meerwaarde. Je bent gepassioneerd door de wereld van de techniek. Die kennis wil je binnen een firma actief in de voeding, in de praktijk omzetten. Je bent specifiek op zoek naar een job als technieker in het weekend. Het ene weekend, werk je zowel op zaterdag als op zondag in dag (5u-17u). Het andere weekend, werk je zowel op zaterdag als op zondag in de nacht (17u-5u). Dit systeem roteert wekelijks. Hiernaast wordt je ook ingeschakeld om te werken op brugdagen en op feestdagen. De shift van de brugdagen/ feestdagen volgt dan je shift van dat weekend. Aangezien je werkt als onderhoudstechnieker in het weekend, kan je een grote mate van zelfstandigheid voorleggen.

Aanbod

Je komt terecht in een enorm groeiend en dynamisch bedrijf waar je als onderhoudstechnieker een uitdagende job krijgt en bezig bent met mechanica, elektriciciteit, HVAC, PLC, .... met uitgerust materiaal. Je krijgt een competitieve verloning met extra legale voordelen, persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen. De firma is gekend voor zijn vlakke structuur, aangename werksfeer en familiaal karakter.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Elektricien
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.