Terug naar zoekresultaten

Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast

344028281

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: ? Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. ? Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. ? Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. ? Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. ? Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

Profiel

Je werkt in vaste nacht (22u-6u). Je hebt een diploma TSO of bachelor bij voorkeur elektriciteit, elektromechanica of elektronica (optie automatisatie) of je beschikt over een gelijkwaardige ervaring. Ervaring met procestechnologie en plc sturingen is een pluspunt. In het algemeen heb je een brede technische interesse. Een goed inzicht in elektrische en mechanische componenten is een voordeel, alsook een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen. Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Werken in de voedingsnijverheid veronderstelt dat je steeds een bijzondere aandacht hebt voor orde, netheid, veiligheid en hygiëne.

Aanbod

Je komt terecht in een professionele en steeds groeiende internationale organisatie, met ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ondanks de internationale context, betreft een een dynamische en familiale werkcontext. Het is een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en jouw competenties, aangevuld met een aantal extralegale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.