Terug naar zoekresultaten

Technieker Utilities - Dag - Regio Deinze

421542872

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker Utilities - Dag - Regio Deinze

Functieomschrijving

Voor een sterk groeiend voedingsbedrijf in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar een technieker utilities. Onder meer volgende zaken maken deel uit van jouw takenpakket: - Na een interne opleiding zal je verantwoordelijk zijn voor het optimaal functioneren van alle utilities die nodig zijn voor de productie. - Je volgt onder andere koel-, perslucht- en waterzuiveringsinstallaties en stoomketels op. - Je staat in voor de organisatie en opvolging van verschillende keuringen van toestellen en installaties (je houdt hiervoor de dossiers op punt, levert de nodige rapportering af en voert correcte emissiemetingen uit teneinde bij te dragen aan het energiebeheer). - Je bestelt wisselstukken die specifiek van toepassing zijn binnen het domein waar jij actief bent en je begeleidt externe partners bij werkzaamheden binnen de utilities. - Je staat in eerste instantie zelf in voor een vlotte en efficiënte uitvoering van het technische takenpakket. - In de toekomst is er een mogelijkheid dat je een kleine technische ploeg zal aansturen (enkel bij uitbreiding van de organisatie).

Profiel

Je behaalde met succes een technische bacheloropleiding (bij voorkeur in de koeltechnieken) of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een stevige ervaring met technische onderhoudsfunctie en bent bereid om in dag te werken maar bent flexibel voor technische interventies. Veiligheid, orde, discipline en stiptheid zijn jouw sterke punten.

Aanbod

De firma biedt jou een uitdagende job en een vaste contract na een geslaagde interim periode. Je komt terecht in een professionele organisatie met een vlakke structuur, er heerst een aangename werksfeer en het machinepark en kantoren zijn modern uitgerust. Naast een competitieve verloning, krijg je binnen de firma ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien aan de hand van onder meer persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen. Interesse? Stuur dan als de bliksem jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en wij helpen jou graag verder!
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.