Terug naar zoekresultaten

Technieker - Specialisatie heftrucks - 2 ploegen

382210395

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker - Specialisatie heftrucks - 2 ploegen

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma actief in de automobiel en gelegen te Gent, op zoek naar een technieker in 2 ploegen. - 50% van het werk omvat preventief onderhoud, 50% van het werk omvat curatief onderhoud aan heftrucks. Onder het preventieve behoort het opvolgen van de toestellen, wat dient wanneer te worden opgevolgd enz Onder het curatieve behoren eerder de ad hoc interventies, de onverwachte pannes, zo snel mogelijk opnieuw de toestellen operationeel maken. - Het aantal heftrucks is enorm. Alle dagen is er circulatie in het onderhoud aan deze heftrucks. - Je staat in voor het uit elkaar halen en het terug in elkaar steken van de verscheidene onderdelen aan de toestellen. Waardoor je perfect in staat bent om het defect op te sporen en het defect te vermaken. - Naast het uitvoeren van het onderhoud, regel je zelf het inplannen van het onderhoud. - Hiervoor ben je communicatief sterk. Je staat immers rechtstreeks in contact met de leveranciers, de productieomgeving... Soorten vragen kunnen zijn, wanneer staat het onderhoud gepland, hoe lang gaat het onderhoud nog duren... Je gaat met deze soorten vragen heel diplomatisch om. - Heel uitzonderlijk, indien er geen werk is in de werkplaats van de heftrucks, spring je in mee in de productie omgeving.

Profiel

Je behaalde een technisch diploma. Hierbij heb je een brede interesse in techniek. Zowel het elektrische als het mechanische, pneumatische en hydraulische aspect spreken je aan.
Ongeacht de technische interventie die nodig is, dankzij je brede technische kennis ben je bereid alle interventies tot een goed einde te brengen.
Aangezien je onderhoud doet aan heftrucks, is het zeker een pluspunt indien je een heftruck attest hebt.
In het team werken 4 techniekers, 2 techniekers per ploeg. Vandaar is het belangrijk om graag zelfstandig te werken.
Je bent bereid om in 2 ploegen te werken.

Aanbod

Je komt terecht binnen een zeer hoog aangeschreven firma, tegelijkertijd ook één van de grootste werkgevers binnen Oost-Vlaanderen.
Je werkt in een 39.5 uren week, waardoor je naast je 20 dagen wettelijk verlof, ook nog 12 dagen extra adv opbouwt.
Binnen de firma ligt er geen collectief verlof vast, dus verlof is vrij te kiezen, in overleg met de andere techniekers uit het team.
Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met een hospitalisatie- en een groepsverzekering, eens je vast in dienst gaat.

Heb je interesse? Dan nodigen we je graag bij ons op kantoor uit voor een gesprek en een theoretische technische test.
Hierna word je dossier doorgestuurd naar de klant zelf, waar nog een finaal gesprek en eventueel een praktische test worden ingepland.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Auto
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.