Terug naar zoekresultaten
Agristo

Technieker nachtploeg (m/v)

Agristo Harelbeke

Agristo | Bavikhove | Onbepaalde duur, Voltijds

Agristo, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten.  Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 604.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 430 miljoen eur. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Wielsbeke, Nazareth en Tilburg (Nederland) wordt geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.  Om onze verdere ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren, wensen wij onze site te Harelbeke te versterken met een gedreven technieker in de nachtploeg (m/v).
 

Technieker nachtploeg (m/v)

Functieomschrijving

Als technieker in de nachtploeg ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productie- en de inpaklijnen.

Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden.

Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden.

Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal.

Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, automatisatie, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur, de ploegchefs en de inpakoperatoren.
 

Profiel


Je bent technisch geschoold (bachelor of A2 opleiding of gelijkwaardig door ervaring) en hebt een uitgesproken interesse voor techniek. 

Je kan bij sterke voorkeur terugblikken op een aantal jaar relevante werkervaring als technieker, binnen een productie-omgeving.  Uiteraard is ervaring binnen een voedingsbedrijf een sterke troef.

Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg-stelsel (tijdens de opleiding combinatie van dag- en nachtploeg).

Je kan zelfstandig werken.

V
eiligheid, orde & netheid, discipline en stiptheid typeren jou.

Aanbod

Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter

Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning

Je komt terecht in een gloednieuw en comfortabel uitgerust bedrijf

Gezien Agristo ambitieuze toekomstperspectieven heeft, rekenen we op jouw talent en ervaring om onze groei verdere vorm te geven en zijn verdere opleidings- & ontwikkelingskansen bij ons realiteit! 

 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Agristo

Alle jobs Onderhoudstechnicus

Populaire jobs in Onderhoudstechnicus:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.