Terug naar zoekresultaten

Technieker in dag - focus elektriciteit en instrumentatie

363137301

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker in dag - focus elektriciteit en instrumentatie

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant, actief in de chemie en gelegen te Gent, op zoek naar een elektriciteit en instrumentatie technieker (dagwerk). Doel van de functie is om in te staan voor de optimale werking en de continuïteit van het productieproces, dit op vlak van elektriciteit en instrumentatie. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - Je staat in voor het preventief en het curatief onderhoud. Zowel het uitvoeren van de geplande preventieve onderhoudswerkzaamheden als het verhelpen van storingen, behoren tot je takenpakket. - Je bent expert in meerdere domeinen: elektrische, elektronische en pneumatische domeinen. - Naast het uitvoeren van het technisch onderhoud, besteed je ook een deel van je tijd (ongeveer 1/3 tot 1/4) aan vernieuwing- en verbeteringsprojecten. - Hier krijg je dan eigen projecten toegewezen om aanpassingen en uitbreidingen uit te voeren aan bestaande systemen en aan de nieuwbouw. - Hiervoor werk je nauw samen met de overige collega's van de technische dienst en ook met andere partijen.

Profiel


Herken je jezelf in onderstaand profiel, neem dan zeker contact met ons op.
Ervaring is mooi meegenomen, maar is geen vereiste. Vandaar dat ook schoolverlaters van harte welkom zijn.
Op vlak van techniek, wens je jezelf te verdiepen in de domeinen elektriciteit, elektronica en in het programmeren van PLC.
Je beheerst deze facetten binnen de techniek, maar je zou je graag in een aantal deel facetten nog verder specialiseren.
Van nature ben je hands-on ingesteld en een echte problemsolver.
Hierbij heb je steeds aandacht voor ideeën om aan het productieproces verbeteringen aan te brengen.
Je bent specifiek op zoek naar een job in overdag, hierbij ben je wel bereid om deel uit te maken van de wachtdienst (1 maal om de 7 weken).
Voor deze wachtdienst krijg je een vaste vergoeding van 170 euro bruto (uitzondering zijn feestdagen, dan is dit bedrag dubbel), ongeacht het wel/ niet moeten opkomen voor een interventie.
Dien je dan toch een interventie uit te voeren, dan krijg je hiervoor steeds 4u uitbetaald (zelfs indien de interventie geen 4u duurt). Duurt de interventie langer, word je uiteraard voor alle uren uitbetaald.
Zou je 's avonds een interventie hebben gedaan, start je de volgende dag rond de middag (ipv 's morgens).

Aanbod

Je krijgt onmiddellijk een vast contract aangeboden van de firma.
Je krijgt een hoge verloning aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques ter waarde van 8 euro, een hospitalisatie verzekering, een groepsverzekering, deelname in de cao 90 groepsbonus, cadeau cheques voor veilig werken, carpoolvergoeding, fietsvergoeding, wachtpremie, eindejaarspremie,...)
Bovenop de 20 wettelijke verlofdagen, heb je ook nog eens 19 extra adv dagen. Dus het aantal verlof dagen ligt hier hoger dan de wettelijke 20 dagen.
Je komt terecht in een boeiende job met een enorm grote verscheidenheid aan technieken, waarbij je steeds je kennis verder kan ontplooien.
Naast het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden, werk je voor een groot deel van je tijd zelfstandig je eigen projecten uit.
Het team van techniekers bestaat uit 8 personen, dit is een klein maar zeer hecht team. Binnen dit team heerst een no-nonsense sfeer, waarbij er veel wordt gelachen en plezier gemaakt.
De firma toont een grote betrokkenheid naar zijn werknemers toe, waarbij er aandacht voor opleiding en ontwikkeling is zowel op persoonlijk als op technisch vlak.
Je komt terecht in een bedrijf waar mensen centraal staan. Je bent hier geen nummer.
Er worden bijvoorbeeld allerlei initiatieven en events georganiseerd (Pasen, kerst, Sinterklaas...).
Tot slot, vermelden we ook graag, dat de firma vlot bereikbaar is, ongeacht van welke regio je komt.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.