Terug naar zoekresultaten
Accent

Technieker Huishoudelektro Brussel

Accent | Brussel | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.
Dit wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1000 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 26.000 mensen aan een job helpen.
Met 300 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

Voor de job Technieker Huishoudelektro Brussel is het bedrijf onderdeel van een wereldwijde ondernemingsgroep en met zo?n 53.000 medewerkers vertegenwoordigen ze een omzet van meer dan 11.4 miljard ?. En zijn ze met verschillende merken Europees marktleider. In België werken ongeveer 280 medewerkers.

Technieker Huishoudelektro Brussel

Functieomschrijving

Voor de vacature Technieker Huishoudelektro Brussel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: Je bent verantwoordelijk voor de installaties en ingebruikname van huishoudelektrotoestellen bij klanten van de regio Oost-Brussel(Haren Evere Elsene Woluwe Schaarbeek Etterbeek Kraainem Watermael-Bosvoorde Zaventem). Je beheert het gereedschap en het materiaal die ter beschikking staan en zorg je voor een correcte verwerking van het afval. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in ons systeem. Je beheert ook de geldstroom ten gevolge van de incasseringen.

Profiel

Voor de job Technieker Huishoudelektro Brussel verwachten we een gemotiveerde kandidaat die voldoet aan de volgende kwalificaties:

Je hebt een technische opleiding genoten (elektromechanica of elektriciteit).
Je kan je vlot zowel in het Nederlands als Frans vlot uitdrukken.
Bovenop uw technische kennis ben je contactvaardig en kan je goed omgaan met klanten.
Je bent flexibel opgesteld op vlak van uren en taken.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Een eerste ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde maar geen must.

Aanbod

Voor de vacature Technieker Huishoudelektro Brussel weten we bij Accent Jobs dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

In ruil voor jouw talent krijg je de opportuniteit om te werken binnen een dynamische internationale context met een ambitieuze langetermijnstrategie.
Je krijgt de mogelijkheid om een gevarieerde professionele ervaring op te doen in de boeiende wereld van de huishoudelektro toestellen en in een bedrijfscultuur dat gebaseerd is op respect vertrouwen ondernemerschap professionalisme en open communicatie.
We hechten veel belang aan permanente bijscholing bovenop een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met interessante extralegale voordelen met name:
  • Dagvergoedinbg van 10?/gepresteerde dag
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • GSM + abonnement
  • Laptop

Interesse?

VG13/BUO
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.