Terug naar zoekresultaten

Technieker - hoogtechnologische omgeving - 2 ploegen

385767195

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker - hoogtechnologische omgeving - 2 ploegen

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant op zoek naar een techieker in 2 ploegen. De firma zelf is gelegen in de Gentse Kanaalzone en is actief in de automobiel sector. Als technieker sta je in voor het uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. Concreet sta je in voor het preventieve onderhoud, via een vooraf opgestelde planning Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud, herstellingen, storingen... Indien er een storing is, geniet dit de prioriteit. Je communiceert over het uitgevoerde onderhoud aan je verantwoordelijke. Daarnaast streef je ernaar om continu verbeteringen aan te brengen op de werkvloer. Ook deze ideeën ga je samen met je verantwoordelijke bespreken en verder uitwerken. Je zorgt ervoor dat er een goede technische documentatie voor handen is. Tot slot ben je bereid om opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Profiel

Je beschikt over een secundair diploma of bachelor diploma binnen de elektromechanica, automatisatie, elektriciteit, onderhoudsinstallaties... Je kan een uitgebreide elektrische en aanvullende mechanische kennis voorleggen. Relevante ervaring in het domein van elektromechanica is een pluspunt. Naast deze technische kennis is een goede dosis motivatie even belangrijk. Hiernaast heb je een grote passie voor techniek en productie, je hebt een uitgesproken interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving. Je bent een dynamisch, hands-on profiel. Je kan prioriteiten leggen om alle problemen binnen een korte termijn op te lossen. Je vindt het vanzelfsprekend om op een veilige en nauwkeurige manier te werken. Je bent flexibel en u bent bereid om in ploegen 2 ploegen te werken.

Aanbod

Je krijgt na een postieve evaluatie een vast contract van onbepaalde duur aangeboden bij onze hoogtechnologische klant. Je komt terecht in een heel aangenaam team van dynamische, hands-on techniekers waarbij je voelt dat iedereen leeft voor zijn job. Je krijgt een hele mooie, marktconforme verloning met tal van extra legale voordelen. Je krijgt de kans om diverse opleidingen te volgen en mee te groeien met de firma.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Technicus elektriciteit en elektronica

Populaire jobs in Technicus elektriciteit en elektronica:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.