Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 55

Volgende

Technieker Elektromechanica - 38 vakantiedagen - Vast Contract

Manpower | Zele | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een internationale klant zijn we op zoek naar een technieker elektromechanica voor wisselende ploegen.

Technieker Elektromechanica - 38 vakantiedagen - Vast Contract

Functieomschrijving


Als technieker elektromechanica zal je samen met je collega’s het mechanisch en elektrisch onderhoud uitvoeren van machines en installaties volgens het onderhoudsplan en naargelang de noden van productie. Je werkt mee aan de optimalisatie van het onderhoudsplan, verbeterings- / aanpassingswerken in het kader van reliability, veiligheid, milieu en productiecapaciteit (uitwerken en uitvoeren van kleine projecten + ondersteuning van de contractors bij grotere projecten). Het preventief onderhoud omvat o.a. smeerrondes, revisies en vervangen van slijtgevoelige stukken van diverse vermaalmachines alsook geavanceerde verpakkingsmachines.
Verder zal je storingen oplossen door gebruik te maken van je elektromechanische kennis, PLC-technieken en door het elektrisch uit te meten.
Je werkt in 2 ploegen of 3 ploegen. Dit is afhankelijk van de noden van het moment.
Je brengt hiervan verslag uit aan de Maintenance Manager.

Profiel


Je volgde een technische opleiding waarbij je elektriciteit hebt geleerd. Je bent een enthousiaste doorzetter die hoge eisen stelt aan het werk dat je uitvoert. Je bent leergierig, neemt graag initiatief maar je bent ook een teamplayer. Je hebt sterke interesse in techniek met zowel affiniteit voor mechaniek als voor elektriciteit en automatisatie (frequentiesturingen, PLC). Je werkt nauwkeurig met oog voor veiligheid (bv. werken op hoogte, elektrische veiligheid, hijsen &
takelen, ...), kwaliteit, orde en netheid. Je bent bereid om in verschillende ploegenstelsels te werken alsook wachtdiensten te vervullen tijdens
het weekend.

Aanbod


Je krijgt een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Zowel interne opleidingen on the job als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen. Je hebt 38 vakantiedagen die vrij te kiezen zijn.

Interesse of wens je meer info? Contacteer Lothar De Vos op 0485676046 of stuur snel je CV naar lothar.devos@manpower.beDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656701

VLAANDERENSTRAAT 107
9000 GENT
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.