Terug naar zoekresultaten

Technieker (Dag) - Regio Aalter

368909668

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (Dag) - Regio Aalter

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in de voeding, is AGO Technics op zoek naar een technieker. Als technieker is je takenpakket tweedelig: zowel preventief als curatief onderhoud . Meer specifiek vallen volgende taken onder je verantwoordelijkheid: -Je bepaalt de preventieve of correctieve onderhoudsinterventies volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...). -Dankzij een grondig preventief onderhoud van de mechanische uitrustingen (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien...) voorkom je bepaalde storingen en defecten. -Hiernaast sta je ook in voor het afregelen en voor het testen van de nieuwe onderdelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ....). -Je vervangt of je herstelt defecte mechanische onderdelen. -Je controleert de werking van het materiaal en de gegevens van het instrumentatiemateriaal. Verder sta je ook in voor onderhoud op elektrisch, pneumatisch,? vlak wanneer nodig; - Je werkt mee aan de realisatie van verbeterings- en investeringsprojecten.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2 mechanisch diploma, aangevuld met minstens een eerste ervaring als technieker. Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent mechanisch sterk, maar hebt ook basis kennis elektriciteit, of bent bereid dit aan te leren op de werkvloer. Je draagt veilig werken nauw in het vaandel. Je kan zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wenst te werken in dag.

Aanbod

Je komt terecht in een mooie, stabiele firma binnen een belangrijk en gewaardeerd team. Je krijgt diverse opleidingen en krijgt een gevarieerde, belangrijke functie aangeboden. Je krijgt een marktconform salaris dat afhangt van je ervaring en kennis. Daarbovenop krijg je diverse extra legale voordelen. Interesse in deze job? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar gent.technics@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus (elektro)mechanica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.