Terug naar zoekresultaten

Technieker (Dag) - Familiale omgeving - Variatie!

368846338

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (Dag) - Familiale omgeving - Variatie!

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de productie van sterke dranken is AGO Technics op zoek naar een polyvalente technieker. Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor allerlei onderhouds- en herstellingswerken. Taken; - Je doet zowel elektrische als mechanische onderhoudswerken; - Je zorgt voor een goede werking van de machines; - Je werk proactief op vlak van veiligheid in samenwerking met de veilgheidsverantwoordelijke; - Je helpt mee aan de ombouw van een productielijn indien er een nieuw product opgestart wordt; - Je voert een aantal basis laswerken uit indien nodig; - Je ziet toe op de orde en de netheid van de werkplaats en de stockageruimte voor onderdelen; - Heb je ambitie en hou je van variatie, dan kan je takenpakket uitbreiden. Je kan voorstellen lanceren voor nieuwe projecten en deze dan ook zelf mee verder uitwerken in de praktijk. Na verloop van tijd kan je ook zeker mee werken aan technische documentatie of het beheer van het technische magazijn. Opties genoeg/ in overvloed. - Je rapporteert aan de technisch verantwoordelijke.

Profiel

Je beschikt over een technisch middelbaar diploma bij voorkeur in de mechanica, elektromechanica of elektrotechnieken. Je beschikt over een goede mechanica kennis, maar je kan en wil ook op elektrisch vlak zaken bijleren. Indien je al een eerste positieve industriële werkervaring hebt, dan is dit zeker een pluspunt. In welke sector je deze ervaring hebt opgedaan, is minder van belang. Indien je al een basis kennis zou hebben van PLC of automatisatie, dan is dit ook een troef, maar dit is zeker geen vereiste. Je bent een gemotiveerde, leergierige technieker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en denkt ook creatief mee. Je hecht veel belang aan de heersende veiligheidsnormen. Je draagt de voorgeschreven PBM en je neemt deel aan veiligheidsopleidingen. Aangezien de firma actief is in de drankenindustrie, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de voedselveiligheid/hygiëne. Je wenst te werken in dag. Van maandag tem donderdag werk je van 8u tem 16u30 (4 x 8u) en op vrijdag werk je van 8u tem 14u30 (1 x 6u). Op weekbasis werk je dus 38u. De zomermaanden betreft een piekperiode voor deze firma, en je bent dan ook enthousiast om bij te springen bij de collega's van de andere afdelingen waar nodig!

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een familiale sfeer. Er wordt goed gezorgd voor de werknemers, er wordt op een respectvolle manier gecommuniceerd, er is weinig hiërarchie wanneer er een aanvraag gebeurt voor een investering/ verbetering? Het team van de technische dienst, vormt ook een goede band met het team van de productie. De collega's zijn er steeds om elkaar te helpen. Verder werk je samen met een heel ervaren onderhoudsteam waardoor je heel veel kan leren. Het team van techniekers bestaat momenteel uit 2 techniekers. Die bereid zijn om je met veel plezier alle kneepjes van het vak aan te leren. Wat deze technische dienst zo typeert, is de aangename werksfeer. Je krijgt een vast contract na een interimperiode. Indien je een vaste job zou opzeggen, voor deze nieuwe uitdaging, dan is een direct vast contract, ook zeker een optie. Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met een hospitalisatieverzekering en premies. Daarnaast organiseert het bedrijf jaarlijks ook een aantal informele evenementen bij de productie van een nieuw product. Sollicitatieproces: - Je hebt een gesprek bij AGO Technics in Wondelgem; - Bij een positief interview word je uitgenodigd voor een gesprek met de technisch verantwoordelijke & HR; - Je krijgt een rondleiding; - Indien alle stappen positief zijn, kan je opstarten.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Elektricien
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.