Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende
StanleyBlack&Decker

TECHNIEKER (Benelux Service Center)

Bij StanleyBlack&Decker

Staat 9 dagen op Jobat.be

For Those Who Make The World

Stanley Black + Decker is sinds 1843 een toonaangevende leverancier van slimme en krachtige gereedschapsoplossingen die het verschil maken. Met deze gereedschappen helpen we dagelijks professionelen en minder professionelen om het maximale uit hun werk te halen. Voor iedereen die veranderingen wil zorgt Stanley Black+decker voor de juiste gereedschappen en innovatieve oplossingen waarop je kan vertrouwen om je job gedaan te hebben. Vandaag zoeken we voor in Boortmeerbeek :

TECHNIEKER (Benelux Service Center)

Functieomschrijving

Als technieker voer je nazicht en herstellingen uit op al onze tools van klanten. Je wordt uitgedaagd door technische problemen en je zoekt graag naar mogelijke fouten in het toestel. Door de verschillende merken die we beheren, ontstaat er een grote variëteit in je job. Met veel plezier herstel je het toestel en zorg je dat het toestel weer als nieuw uitziet zodat de klant heel tevreden is over onze service. Deze werken ondersteun je met de juiste administratie om alles goed te kunnen opvolgen. Zo ben je dus mee verantwoordelijk voor de juiste flow in onze organisatie.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een gedreven technische medewerker (of gelijkgesteld door ervaring) die het verschil kan maken met zijn kennis om zo klanten nog meer voor onze produkten te laten kiezen. Je hebt een groot verantwoordelijkheids-gevoel en werkt graag in team. Je hebt de ambitie om allround medewerker te worden zodat al onze tools geen geheimen meer hebben voor jou. Door je dynamisme maak je snel contact met de klant en kan je zelfstandig de nodige herstellingen uitvoeren zodat de klant snel terug over zijn materiaal beschikt.

Aanbod

Werken bij Stanley Black+Decker betekent leuk en uitdagend werk in een actieve werkomgeving met een positieve sfeer. De kernwoorden integriteit, klantgerichtheid, respect en verantwoordelijkheid kenmerken onze bedrijfscultuur. Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we samen aan continue verbeteringen. We zijn toonaangevend en omdat te blijven, zetten we sterk in opleidingen van onze mensen en groeikansen binnen onze organisatie. In onze omgeving oefen je je job uit met grote zelfstandigheid met veel ruimte voor initiatief.
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consumentenelektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Boortmeerbeek (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica, Consumentenelektronica' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.