Terug naar zoekresultaten

Technieker (2 ploegen) - voedingsbedrijf - Regio Gent

438572525

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (2 ploegen) - voedingsbedrijf - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een technieker die in 2 ploegen wenst te werken. Het doel van de functie is om onderhouden uit te voeren aan de machines maar ook storingen op te lossen. Meer concreet ziet je takenpakket eruit als volgt: - je voert zowel preventieve als curatieve onderhouden uit samen met je collega's - je staat in voor de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken aan de productie- en verpakkingsmachines - wanneer er zich defecten voordoen, grijp je snel en efficiënt in - je analyseert storingen - wanneer er aanpassingen of verbeteringen dienen te gebeuren aan het machinepark, denk je hier actief aan mee - je werkt samen met de productie- en verpakkingsafdeling

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie zijn we specifiek op zoek naar iemand met al enkele jaren ervaring en een TSO-diploma in een technische richting (bij voorkeur elektriciteit of elektromechanica). Belangrijk is dat je kennis hebt van zowel mechanica, pneumatica, elektriciteit en sturingen. Indien je kennis hebt van stoom en koeling, vormt dit een plus.
Je kan zelfstandig werken bij het oplossen van storingen en wanneer er zich stress-situaties voordoen, blijf je rustig.
Tot slot wens je te werken in een 2-ploegensysteem (van 5u - 13u en van 13u - 21u OF van 5u50 tot 13u50 en van 13u50 tot 21u50). Daarnaast ben je bereid om om de 5 weken van wacht te zijn na de uren en in het weekend.

Aanbod

De firma biedt jou een boeiende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een bedrijf met veel werkzekerheid, een snel groeiende omgeving en leuke collega's.
Je werkt in een 38-uren week dus je hebt 20 wettelijke verlofdagen, dewelke vrij te kiezen zijn.
Je krijgt een aantrekkelijk loon (basisloon van ongeveer ?16,50) aangevuld met extra legale voordelen.

Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Elektricien

Populaire jobs in Elektricien:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.