Terug naar zoekresultaten

Technieker (2 ploegen) - verpakkingsbedrijf - regio Gent

458831579

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (2 ploegen) - verpakkingsbedrijf - regio Gent

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een speler in het maken van verpakkingen, is AGO technics op zoek naar een onderhoudstechnieker die wenst te werken in 2-ploegen. Tot jouw taken behoren de volgende zaken: - Je voert preventieve onderhouds- en herstellingswerken uit aan de gebouwen en het machinepark teneinde het gebouw in goede staat te houden, de machines volledig operationeel te kunnen gebruiken en om stilstanden te voorkomen; - Je beheert samen met de maintenance manager de stock van de spareparts en bestelt in overleg bijkomende stukken om deze stock up to date te houden; - Je verleent bijstand en ondersteuning aan alle medewerkers die bij de uitvoering van hun taak extra hulp nodig hebben; - Je bent verantwoordelijk voor een eigen bijdrage aan het kwaliteitsbeleid, conform de in het kwaliteitssysteem vermelde richtlijnen, met als doel bij te dragen tot een steeds hogere interne en externe klantentevredenheid.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma, meer specifiek in de richting van elektromechanica of elektriciteit.
Je kan goed zelfstandig werken en onderbouwde beslissingen nemen. Je bent een echte teamplayer en hebt goede organisatorische vaardigheden.
Je wenst in een 2-ploegen systeem te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal boeiend bedrijf. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met ervaring en potentieel. Na je interimperiode krijg je een vast contract.
Interesse? Mail je cv en motivatie naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.