Terug naar zoekresultaten

Technieker (2 ploegen) - Terneuzen (Nederland) - Hoge verdienste!

455500934

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (2 ploegen) - Terneuzen (Nederland) - Hoge verdienste!

Functieomschrijving

Voor een Belgische firma, wereldwijd bekend en actief in verschillende domeinen waaronder onder andere de petrochemie, is AGO Technics op zoek naar een technieker die in 2 ploegen wenst te werken. Je wordt tewerkgesteld op de site in Terneuzen (Nederland). Het doel van de functie is om onderhouden uit te voeren aan de verpakkingslijnen. Meer concreet sta in in voor volgende taken: - correctieve en preventieve onderhouden uitvoeren aan 3-fase motoren (ster/ driehoek schakelingen) en aan frequentiesturingen - winding meggeren in elektromotoren - afstellen van elektrische remmen - sensoren gebruiken en de werking ervan controleren (capacitief, inductief, hall,...) - lezen van elektrische schema's - lagers plaatsen - met een laser aandrijfriemen uitlijnen - via trillingsfrequentie riemen op spanning brengen - vervangen en afstemmen van cilinders (hydraulisch/ pneumatisch) - storingen oplossen aan de verpakkingslijnen (Siemens PLC S7/ S5 ASI-bus systeem Profinet/ bus SEW Movimot Movidrive)

Profiel

Voor het invullen van deze veelzijdige en boeiende vacature, zijn we op zoek naar iemand met een bachelordiploma in een technische richting (bij voorkeur elektromechanica) en heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug.
Belangrijk is dat je een goede houding en attitude hebt die passen bij het bedrijf.
Je zal werken in 2 ploegen (van 6u - 13u45 en van 13u45 - 21u30). Daarnaast stel je je flexibel op om 1x per maand gedurende een volledige week beschikbaar te zijn als technische ondersteuning in de nacht.

Aanbod

Naast een super toffe werksfeer, biedt de firma biedt jou een heel aantrekkelijke verloning aan afhankelijk van je ervaring.
Hiertoe behoort o.a. een wachtvergoeding voor in het weekend van ?70 en ?25 per permanentie oproep door de week. Gewerkte uren tijdens een permanentie worden aan 200% betaald.
Er is standaard een ploegenpremie van 5% in de vroege en 15% in de late shift. Overuren worden aan 150% uitbetaald, je kan zelf kiezen of je deze laat uit betalen of opneemt in verlof. Er is een jaarlijkse bonus van ongeveer ?700.
Daarnaast krijg je ook nog maaltijdcheques, een walking-time vergoeding van ?4,35 netto per dag en ook een bedrijfswagen met tankkaart. Na verloop van tijd krijg je nog een extra vergoeding van ?7,11 per gewerkte dag.

Heb je interesse om voor deze internationale firma te werken? Stuur dan snel jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.