Terug naar zoekresultaten

Technieker (2 ploegen) - Oudenaarde

428391303

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (2 ploegen) - Oudenaarde

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Doel: Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines en al het aanwezige rollend materieel zo optimaal mogelijk werkt in jouw shift. Verder zorg je voor duurzame oplossingen en een goede overdracht naar de volgende shift. Takenpakket: - Samen met je collega-techniekers sta je in voor het algemeen onderhoud aan verscheidene machines zoals transportbanden, sturingen, rollerbanen, heftrucks, kranen... - Je spoort defecten op aan de installaties en kan deze met het nodige technisch inzicht oplossen. Je bent dus ook in staat om snel technische schetsen te interpreteren. - Je bent in staat om het rollend materiaal te monteren en demonteren. Hierbij zijn verscheidene zaken belangrijk, zoals het mechanische aspect, maar ook het electronica gedeelte en de besturingssystemen. - Hiernaast sta je ook in voor het uitvoeren van elektrische installatiewerken. - Je voert metingen en controletesten uit, om keuringsverslagen correct op te volgen.

Profiel

Onze ideale kandidaat kan zich vinden in onderstaand profiel:
- Je beschikt bij voorkeur over een bachelor met afstudeerrichting elektriciteit, elektronica, of elektromechanica.
- Of je kan reeds een eerste ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie als onderhoudstechnieker.
- Je hebt van nature een goed technisch inzicht en je hebt een enorm grote passie voor hetgeen met techniek te maken heeft.
- Meer specifiek, heb je een goede kennis van PLC, SAP en CAD.
- Je kan oplossingsgericht denken en handelen. Je bijt je vast in iedere technische storing die zich voordoet.
- Tot slot, herken je jezelf in onderstaande persoonlijkheidskenmerken: je bent stressbestendig, je bent steeds alert en je werkt graag in team.
- Belangrijk is dat je heel specifiek voor op lange termijn op zoek bent naar een job in 2 ploegen.

Aanbod

Je inzet en gedrevenheid wordt beloond met een competitief salarispakket. Hiernaast krijg je ook maaltijdcheques ter waarde van 4.34 euro en ecocheques. Je komt terecht in een heel dynamische en moderne werkomgeving. Binnen de firma kan je steeds beroep doen op de expertise en deskundigheid van een goed ingewerkt team. Intern krijg je dan ook heel wat kansen en mogelijkheden op lange termijn. De werksfeer typeert zich door een open en persoonlijke aanpak. Om het aangename werken nog meer te stimuleren, worden er regelmatig bepaalde initiatieven georganiseerd (Sinterklaasfeest ea).

Hoe verloopt de sollicitatie procedure? Je hebt een gesprek met de HR Manager en afdelingsverantwoordelijke, dit in combinatie met een technische test.

Interesse in deze functie van onderhoudstechnieker in een zeer aangename werkomgeving, stuur dan jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.