Terug naar zoekresultaten

Technieker (2-ploegen) - Jonge/dynamische KMO - Regio Lokeren

381640915

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technieker (2-ploegen) - Jonge/dynamische KMO - Regio Lokeren

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen en zorg je ervoor dat alle technische uitrustingen vlot werken. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Je streeft er immers naar om stilstanden te vermijden. Dit doe je door bij problemen, een oplossing te formuleren/ te bedenken en de handen uit de mouwen te steken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant. Tot slot, help je bij het instellen en het ombouwen van de machines.

Profiel

e hebt een technisch diploma, bijvoorbeeld elektromechanica, elektriciteit, mechanica, onderhoudstechnieken,... De elektrische kennis primeert op de mechanische kennis. Of je hebt al ervaring als technieker (bij voorkeur in de machinebouw of in de voedingssector). Je bent een zorgvuldige werker en hebt geen problemen met werken in een voedingsfirma. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Heb je kennis van de HACCP regels, is dit een pluspunt. Je wenst in 2 ploegen te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een gedreven firma. Na positieve evaluatie, wordt een vast contract aangeboden. Je komt terecht in uitdagende job, in een jong, dynamisch en groeiende KMO. Je maakt deel uit van een firma met een positieve ingesteldheid en als missie ?Make people happy? . Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs en wij helpen je graag verder.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Technicus elektriciteit en elektronica

Populaire jobs in Technicus elektriciteit en elektronica:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.