Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 45

Volgende
Colruyt Group

Technicus regio Mechelen

Technicus regio Mechelen

Colruyt Group | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Technicus regio Mechelen

Functieomschrijving

Ben je een veelzijdige technicus die van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken en woon je in de regio van Mechelen?  Dan ben jij misschien de geknipte persoon voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen in jouw regio.

Als regionaal technicus ben je verantwoordelijk voor de technische reparaties en onderhoudswerken in onze winkelfilialen in de buurt van Mechelen (een straal van +/- 25 km). Dit technische werk is zeer divers: algemene elektriciteit, rollend materieel (zoals kuismachines & manipulatietoestellen), sloten, sanitair, deuren, sectionaalpoorten, heftafels, het komt allemaal aan bod. En inderdaad, soms moet je gewoon een lamp vervangen. Het is met andere woorden een gevarieerde job, waarbij je vaak in contact komt met winkelmedewerkers en geranten.

Een bestelwagen met alle nodige materiaal staat steeds ter beschikking. Jij zorgt voor de finishing touch, de reparaties en het onderhoud in de winkels. En duikt er een probleem op dat je niet zelf kan oplossen? Dan kan je altijd rekenen op de hulp van je collega’s. Het voornaamste is dat jij de touwtjes in handen houdt en alle (technische) kopzorgen wegneemt bij de gerant en winkelmedewerkers.

Je maakt deel uit van het team ‘Algemeen Onderhoud’ van de interne technische dienst van Colruyt Group. Dat team telt 40 medewerkers die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio. In jouw geval is dat de regio rond Mechelen.

Profiel

 • Ervaring en opleiding - Je hebt minimum een A2-diploma elektromechanica/elektriciteit (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Communicatie - Je bent een vlot, sociaal persoon die goed kan samenwerken met winkelgeranten en collega’s. Je kan een technisch probleem ook helder en duidelijk uitleggen aan de winkelverantwoordelijke.
 • Structuur en planning - Je werkt gestructureerd en bent in staat een eigen planning te maken en te respecteren.
 • Doelgerichtheid - Je bent een doener, een gedreven technicus die zelfstandig kan werken maar ook in team. Je hebt oog voor detail, werkt zorgvuldig en beschikt over het nodige zelfvertrouwen.
 • Problemen oplossen - Je bent een echte expert: je hebt inzicht in techniek, je bent een handige harry en je vindt snel oplossingen.
 • Flexibiliteit - Je bent flexibel qua werkuren (wachtdienst inbegrepen) en bent bereid om in te springen voor collega’s.

Aanbod

 • Afwisseling – Je werkt regelmatig op een andere locatie en ook je opdrachten veranderen constant. Afwisseling troef!
 • Heel wat ondersteuning - Wees gerust: we smijten je niet zomaar in het bad. Je krijgt eerst een doorgedreven opleiding, waarbij je onder begeleiding van experten en collega’s helemaal vertrouwd raakt met het vak.
 • Verantwoordelijkheid - In je job geniet je een grote mate van zelfstandigheid. Het is dus belangrijk dat je zelf je werk kan plannen en structureren.
 • Extralegale voordelen – Bovenop een aantrekkelijk loonpakket geniet je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Laura Obbo
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.