Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 26

Volgende

TECHNICUS MECHANICA - ELEKTRICITEIT - PNEUMATIEK | VROEGE + LATE SHIFT

Manpower | Herentals | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een gekende firma binnen de voedingsindustrie. Door een grote internationale export is er zeer veel stabiliteit. Kenmerkend is de zeer familale en eerder vlakke structuur. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een (m/v) Onderhoudstechnieker die in een 2-ploegensysteem wil werken.

TECHNICUS MECHANICA - ELEKTRICITEIT - PNEUMATIEK | VROEGE + LATE SHIFT

Functieomschrijving


Als Onderhoudstechnieker ben je gepassioneerd door reparatie en onderhoud van technische installaties inzake de productie voor de voedingsindustrie.
Lezen van elektrische schema's, uitmeten van elektrische signalen, maken van motorschakelingen en werken met frequentieregelaars behoort onder andere tot jouw dagdagelijks takenpakket.

Momenteel zijn er 2 grote productiehallen. De ene is recentelijk volledig geautomatiseerd wat maakt dat je met de nieuwste technieken kan werken. De andere moet dit automatisatieproces nog doormaken. Momenteel zijn deze installaties en dus ook de onderhoudswerken van een heel andere aard. Echter is het wel de bedoeling om deze eveneens te gaan moderniseren. Hiervoor is het dus van belang dat je kennis hebt van PLC (Siemens S5 en/of S7) en dat je een basis hebt van programmatie.

Profiel


Je hebt op z'n minst een technisch opleiding genoten en weet dit bij voorkeur aan te vullen met relevante technische ervaring. Een mechanische en elektrische basis is echt noodzakelijk. Weet je hier bovenop ook nog een achtergrond in de automatisatie of robotica voor te leggen dan heb je ongetwijfeld een streepje voor. Is dit niet het geval, stel je dan zeker nog wel kandidaat. Ben je zelf leergierig en enthousiast genoeg? Ook dan kom je in aanmerking.
Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf volledig ontplooien in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Je komt terecht in een bedrijf met zeer familiale waarden waar een collectieve prestatie nog van groot belang is. Je draagt deze waarden mee en bent dus een echte teamspeler.
Uiteraard komt er wel een gezonde dosis stress bij te kijken in geval van technische pannes. Dit maakt je scherp en zorgt ervoor dat je nauwkeurig en resultaatgericht gaat denken en handelen.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een jong en dynamisch team met gedreven en ervaren collega's waar je steeds beroep op kan doen.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques. Andere grote sterkten zijn de zeer aangename werksfeer, het familiaal karakter en de individuele ontwikkelingsmogelijkheden
Is dit de job die je zoekt? Of heb je nog iets anders in gedachten. Aarzel niet me even iets te laten weten. Stuur je cv naar simon.coolen@manpower, bel me op: 0479 35 03 32 of voeg met toe via Linkedin: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: voeding, productie, onderhoud, storingen, technieker, onderhoudstechnieker, storingstechnieker, automatisatie, PLC, siemens S7, S5, Omron, mechanica, elektriciteit, pneumatica, pneumatiek
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663992

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Monteur elektriciteit en elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Herentals (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.