Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 6

Volgende
STIB-MIVB

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de MIVB de grootste werkgever van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

Functieomschrijving

Heb je een goede kennis van elektromechanica, elektriciteit, hydraulica en pneumatica? En ben je op zoek naar een boeiende job? Aarzel dan niet langer en kom bij ons werken !

Als technicus (elektro)mecanicien bus sta je in voor het correctieve en preventieve onderhoud van onze bussen en zorg je ervoor dat onze klanten in voertuigen kunnen rijden die conform zijn met de veiligheids- en kwaliteitsnormen van de MIVB.

* Je voert de dagelijkse revisies en de periodieke controles uit op de onderdelen van onze bussen.
* Je voert de nodige onderhoudsactiviteiten uit (zoals olie verversen, slijtage controleren, veiligheid controleren, smeren, bijstellen, …).
* Je herstelt mechanische, hydraulische, pneumatische, elektrische, elektronische werkingsfouten en je doet de nodige instellingen voor de goede werking van onze voertuigen.
* Je maakt de voertuigen klaar voor het uitrijden en voert de nodige controles uit voordat het voertuig naar de technische keuring gaat.
* Je depanneert de voertuigen in de stelplaats en/of op de lijn.

Profiel

* Je hebt een diploma van het technisch hoger secundair onderwijs in de elektromechanica, mechanica, automatisering, elektronica
en/of elektriciteit.
* Je hebt een goede algemene kennis van elektromechanica, pneumatica, hydraulica.
* Je bent al 21.
* Je hebt een rijbewijs B. Eenmaal aangeworven zal je dezelfde opleiding volgen als onze buschauffeurs en het rijbewijs D behalen.
* Ervaring met elektrische depannage is een troef in het kader van het onderhoud van onze toekomstige voertuigen.
* Je persoonlijkheidskenmerken: teamgeest, resultaatgerichtheid, openstaan voor veranderingen, flexibiliteit (werkrooster met beurtrolsysteem)


Zelfs al garanderen we bij de MIVB een gelijkwaardige behandeling voor alle kandidaten, toch hebben we ook de ambitie het aantal vrouwelijke collega's te verhogen. Daarom waarderen wij ten zeerste sollicitaties van vrouwelijke kandidaten voor al onze jobs, op elk niveau.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende unieke job in een dynamische en aangename sfeer.
* Een aanbod interne en externe opleidingen op maat ontwikkeld voor onze medewerkers.
* Een loon in verhouding tot je verantwoordelijkheden alsook echte doorgroeimogelijkheden.
* Een competitief extralegaal voordelenpakket: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), tot 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.