Terug naar zoekresultaten

Technical teamleader (2 ploegen) - voedingsbedrijf - regio Eeklo

467839380

AGO Jobs & HR | Lembeke | Interim, Voltijds

Staat 46 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technical teamleader (2 ploegen) - voedingsbedrijf - regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Eeklo, is AGO technics op zoek naar een technical teamleader. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: - Je zorgt voor een goede verdeling van de technische taken aan de verschillende inpaklijnen. - Je organiseert het onderhoud naar prioriteiten. - Je bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder ontwikkelen van 5 techniekers. - Je ondersteunt samen met de techniekers, de operatoren. - Je lost samen met je techniekers ingewikkelde storingen op. - Je doet de coördinatie van het preventief en reactief onderhoud. Dit wil zeggen dat elke technieker een soort van lijst heeft. - Je staat in voor de coördinatie van bepaalde technische projecten. Dit zullen voornamelijk verbeterings- en investeringsprojecten zijn waarbij er rekening wordt gehouden met de lean principes. - Je rapporteert aan de manager. Samen met de productieverantwoordelijke en de teamleaders volg je ook de kwaliteit, veiligheid, rendementen en uitval mee op.

Profiel

Je beschikt over een bachelor diploma in de elektromechanica, elektriciteit, energietechnologie of andere en je hebt minstens drie jaar ervaring als allround onderhoudstechnieker. Indien je beschikt over een technisch middelbaar diploma beschikt en ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring hebt als onderhoudstechnieker in een productieomgeving, kan je ook in aanmerking komen. Je hebt een brede, praktische en theoretische technische kennis en je houdt er ook van om binnen de techniek met verschillende domeinen bezig te zijn. Je bent een hele goede communicator en een echte teamplayer, je bent sociaal en joviaal ingesteld. Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen. Je wenst te werken in twee ploegen: 5-13 uur & 13-21 uur.

Aanbod

Je komt terecht in een bekend familiebedrijf met de structuur van een multinational. Er is een positieve ingesteldheid die door het hele bedrijf mee naar buiten wordt gedragen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt een mooie functie aangeboden met bepaalde verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief. Je kan zelfstandig werken en je hebt de mogelijkheid om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waar kwaliteit en professioneel werken belangrijk zijn. Je krijgt een competitief salaris aangeboden met diverse extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en CAO 90 bonus.

Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.