Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 51

Volgende

TECHNICAL SUPERVISOR

* Internationaal bedrijf
* Technisch diploma
* Eeklo

Via Hays Gent

Staat 1 dag op Jobat.be

Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor.

TECHNICAL SUPERVISOR

Functieomschrijving

Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

Profiel

Je komt voor de rol van Technical Supervisor in aanmerking wanneer je beschikt over een technisch diploma bij voorkeur richting elektriciteit, elektromechanica of elektronica. Je beschikt over een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige job. Je bent een teamgerichte coach en beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen. Heb je kennis van verbetertechnieken (5S ...) dan vormt dit een grote plus. Ten slotte ben je bereid om in twee ploegen te werken.


Aanbod

Voor de job van Technical Supervisor ontvang je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Onze klant biedt jou een uitdagende job met verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een familiebedrijf met internationale groeiambities. Kwaliteit en professionalisme staan er centraal.

Interesse in deze job als Technical Supervisor in Eeklo? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck bij Hays Engineering via 09 266 77 97 (direct).

Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Eeklo
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.