Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 53

Volgende

TECHNICAL SPECIALIST / SERVICE ENGINEER

* Technische ondersteuning / Productie / Kalibratie
* Hands-on Allround Technicus
* Zelzate

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

In opdracht van de firma ProCepT is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Specialist / Service Engineer.

ProCepT (www.procept.be) is een dynamische Belgische en hoogtechnologische kmo met een internationale klantenportefeuille. Het bedrijf bestaat sinds 1994 en heeft zijn kantoor en productie in Zelzate, vlakbij Gent. ProCepT ontwikkelt en bouwt process R&D-apparatuur voor de farmaceutische, biotech-, chemische en voedingsindustrie die uitgerust is met de nieuwste technologieën. Om de verder groei van het bedrijf te bestendigen wenst ProCepT zijn team te versterken met een Technical Specialist / Service Engineer.

TECHNICAL SPECIALIST / SERVICE ENGINEER

Functieomschrijving

In de job van Technical Specialist/ Service Engineer ben je het technisch aanspreekpunt voor de klant. Je geeft ondersteuning aan de klanten vanuit ProCepT en je gaat ter plaatse om technische problemen (vaak elektrische problemen) te verhelpen. Je helpt klanten bij de installatie van de machines en geeft opleiding aan de operatoren ter plaatse. De buitenlandse verplaatsingen zijn hoofdzakelijk binnen Europa en zullen tussen 10% en 30% van jouw takenpakket in beslag nemen. Wanneer er zich geen problemen voordoen bij de klant geef je ondersteuning aan jouw collega's van de productie. Je staat er in voor de kalibratie/kwalificatie van de machines die uit productie komen. Je werkt mee aan de assemblage van de machines (zowel elektrische als mechanische assemblage) en je doet de eerste testen. Je maakt deel uit van het productieteam en zal rapporteren aan de Productiemanager en het management.


Profiel

Je komt voor de vacature van Technical Specialist/Service Engineer in aanmerking wanneer je over een technisch bachelor- of masterdiploma beschikt of gelijkwaardige ervaring kan voorleggen. Bij voorkeur kan je reeds enkele jaren relevante ervaring voorleggen als bv. Service Engineer. Een mooie troef is wanneer dit binnen de machinebouw of procesindustrie is. We zoeken een technisch sterke kandidaat met een goede kennis van Elektriciteit en met sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een hands-on en matuur persoon die ook zelfstandig kan werken. Naast het Nederlands kan je ook vlot spreken en schrijven in het Engels. Je bent flexibel om je op korte termijn te verplaatsen naar het buitenland.


Aanbod

ProCepT biedt jou voor de job van Technical Specialist/Service Engineer een aantrekkelijk salarispakket aan dat in lijn zal liggen met jouw ervaring. Je komt terecht in een onderneming met een stabiel team en korte communicatielijnen. In deze omgeving zal je blijvend in aanraking komen met de nieuwste technologieën. Je krijgt de kans om mee te evolueren met de verdere groei van ProCepT.

Interesse in de job van Technical Specialist/Service Engineer bij ProCepT in Zelzate? Solliciteer online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Gent via 09 266 11 97 (direct).

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.