Terug naar zoekresultaten

TECHNICAL SALES EXPERT

Hays Life Sciences Gent heeft een vacature voor een Technisch Sales Expert voor een dienstenlabo binnen de voedingssector in de regio Oost-Vlaanderen.

Hays Gent | Oost-Vlaanderen | Onbepaalde duur, Voltijds

* Bachelor of Master Chemie/Biochemie/Voeding of een gelijkaardige ervaring
* Eerste werkervaring vereist
* Regio (Oost-)Vlaanderen

TECHNICAL SALES EXPERT

Functieomschrijving

Als Technisch Sales Expert ben je verantwoordelijk voor de prospectie naar en de opvolging van klanten. Je bent hiervoor 40% van de tijd op de baan en de overige 60% werk je vanuit kantoor. Je adviseert de klanten door de meest geschikte oplossingen op maat aan te bieden gebaseerd op jouw expertise. Bovendien maak je de offertes op waarvoor je samenwerkt met je collega's van administratie en overleg je met je collega's en andere divisies. Tot slot heb je wekelijks overleg samen met jouw twee directe collega's en de algemeen directeur.

Profiel

Als Technisch Sales Expert beschik je idealiter over een Bachelor of Master Chemie/Biochemie/Voeding. Indien je beschikt over een gelijkaardige ervaring, kom je ook in aanmerking voor deze functie. Je hebt minstens een eerste werkervaring opgedaan binnen sales of als laborant of binnen een kwaliteitsafdeling, bij voorkeur in de voedingssector. Verder ben je zeer communicatief ingesteld en kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands. Kennis Frans is een grote plus. Je bent een matuur persoon die de klant met een uitgebreide kennis van zaken kan overtuigen. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en ben je flexibel om je te verplaatsen binnen Vlaanderen.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je een marktconform salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen. Tot slot voorziet de klant jou van een interne opleiding binnen het sales team.

Wil je graag meer weten over deze vacature als Technisch Sales Expert in een dienstenlabo binnen de voedingssector in de regio Oost-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online met je CV of LinkedIn profiel via

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Annelies Heynssens van Hays Life Sciences Gent via +32 (0)498 17 66 93 of stuur me een bericht via LinkedIn.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Sales buitendienst / vertegenwoordiger

Populaire jobs in Sales buitendienst / vertegenwoordiger:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Oost-Vlaanderen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.