Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 12

Volgende

TECHNICAL R AND D DIRECTOR (CTO)

HAYS Engineering zoekt voor een innovatief, groeiend en internationaal bedrijf een technical R&D director.

Hays | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zal instaan voor het verder uitbouwen van het R&D departement en het uitzetten van de strategische lijnen van de firma op internationaal groepsniveau.

? Technical R&D director
? Master met ervaring in internationale firma
? Internationale strategie R&D bepalen
TECHNICAL R AND D DIRECTOR (CTO)

Functieomschrijving

Als technical R&D director maak je deel uit van het directieteam van de firma. Je krijgt de verantwoordelijkheid over de ganse R&D, product- en kwaliteitsafdeling en stuurt daarbij ongeveer 10 medewerkers aan. Je belangrijkste doelstelling bestaat er in het product van de firma strategisch verder uit te bouwen en op de wereldkaart te zetten. Dit door de globale lijnen uit te zetten van de verschillende afdelingen, de R&D afdeling uit te breiden volgens de noden die je zelf detecteert, nieuwe innovaties te leiden, de focus van product management te bepalen, evoluties op de markt te volgen enz… Daarnaast zorg je ervoor dat de structuur verder geoptimaliseerd en versterkt wordt door bijvoorbeeld nieuwe mensen aan te werven. Je krijgt hierbij veel vrijheid en werkt nauw samen met de zaakvoerder. De firma verwacht veel van hun nieuwe technical R&D director!

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze job als R&D director een kandidaat met enkele jaren ervaring binnen R&D management of productontwikkeling op internationaal vlak. Je bent vertrouwd met aansturen van designers of product managers en het bepalen van strategieën. Als manager ben je ook verantwoordelijkheid voor het implementeren van deze strategie en ben je dus een doener die de details niet uit het oog verliest! Je bent geboeid door de continue ontwikkelingen en innovaties op de markt en volgt deze dan ook op de voet.

Aanbod

Binnen deze snelgroeiende firma heerst een zeer dynamische en internationale sfeer. Je krijgt een managersfunctie voorgeschoteld met de bedoeling om jezelf nog verder te ontwikkelen. Er wordt een competitief salarispakket voorzien inclusief extralegale voordelen.

Op zoek naar een job als R&D manager binnen een internationale structuur? Solliciteer online of neem vrijblijvend en discreet contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering Kortrijk via 0470 19 40 20.

Interesse?

Hays Kortrijk
Melanie DHuyvetter
056230467
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productontwikkeling' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.