Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 27

Volgende

Technical Manager - Regio Eeklo

421057010

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technical Manager - Regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een Technical Manager. Hierbij zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Instaan voor de dagelijkse leiding en verdere uitbouw van een professioneel georganiseerde onderhoudsdienst. Voor jouw afdeling waak je over een efficiënt budgetbeheer. Leiden van het technisch team en het individueel coachen en motiveren van de directe medewerkers zodat ze verder kunnen groeien en hun talenten maximaal ontplooid worden. Sturen en opvolgen van verbeteringsinitiatieven voor technische knelpunten en procesoptimalisaties, samen met de operationeel verantwoordelijken. Uitwerken van investeringsprojecten in samenspraak met de engineering afdeling. Voortdurend fungeren als sparring partner voor de R&D en marketingafdeling met betrekking tot productontwikkeling en realisatie van verpakkingsprojecten. Actief bijdragen aan het management team van operations Lembeke (dagelijks management, opstellen en realiseren van een weldoordacht en uitdagend actieplan,?). Gebruiken van KPI's en actieplannen voor het implementeren van continue verbetering van de resultaten.

Profiel

- Je hebt een Master diploma ingenieurswetenschappen (burgerlijk -, industrieel-) of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je kan terugblikken op minstens 10 jaar ervaring in een industriële productie-omgeving in een technische functie, waarvan minimum een 5-tal jaar in een leidinggevende functie. - Je bent een geboren people manager, die er in slaagt om op een participatieve en coachende manier medewerkers aan te sturen en te dynamiseren om samen de vooropgestelde resultaten te behalen. - Je gelooft sterk in de waarden teamspirit, open dialoog en passie. - Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden en gaat vlot om met verschillende stakeholders op alle niveaus binnen de organisatie. - Je beschikt over sterke analytische vaardigheden met projectmatige aanpak van initiatieven. - Je bent gedreven, actie- en resultaatsgericht en hebt zeer goede communicatie- en trainingsvaardigheden. Ervaring met SAP, Ultimo en TPM zijn een voordeel. - Je kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels. Duits is een plus.

Aanbod

Je krijgt een mooie functie aangeboden met bepaalde verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief. Je kan zelfstandig werken en je hebt de mogelijkheid om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waar kwaliteit en professioneel werken belangrijk zijn. Je krijgt een competitief salaris aangeboden met diverse extra legale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.