Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende

TECHNICAL MAINTENANCE MANAGER

* Technical Manager over 20-koppig team
* Zeer gevarieerde job in een maintenance en automotive omgeving
* Natuurlijke leider met communicatieve vaardigheden in NL en EN

Hays Zaventem | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging als Technical Manager binnen de automotive? Ben je in het bezit van een technisch diploma en zoek je standvastigheid? Lees dan zeker verder! Hays Engineering & Technology is voor een internationale klant, actief in het transport van chemicaliën, op zoek naar een Technical Maintenance Manager. Deze klant is gelegen in de regio West-Brussel.

TECHNICAL MAINTENANCE MANAGER

Functieomschrijving

Als Technical Maintenance Manager staat het technisch management uiteraard centraal in deze job. Dit houdt in dat je zal instaan voor de planning zodoende voertuigen tijdig op inspectie en uit de operationele planning te halen. Dit zal je coördineren samen met andere vestigingen. Daarnaast zal je ook instaan voor de werkplanning van het werk in de garages zelf. Zo zal je bv. het werk plannen inzake de cleaning van de trucks en overzicht houden over de organisatie van depannages en interventies. Naast het technisch management komt er uiteraard people management bij kijken, daar je instaat voor een team van 20 personen. Hierbij doe je de supervisie op operationele processen in de garage en cleaning. Daarnaast plan je trainingen in voor de nieuwe en onervaren medewerkers, evenals voor de meer ervaren mensen uit je team. Binnen het people management valt ook de monitoring van de KPI's van jouw teamleden. Tot slot draagt onze klant veiligheid hoog in het vaandel en komt er een luik project management bij kijken. Deze projecten zijn bijzonder gevarieerd, afhankelijk van de organisatiebehoeften op dat moment!

Profiel

Als Maintenance Manager ben je in het bezit van een hoger diploma in automotive engineering of elektromechanica. 5 jaar ervaring in een managementrol binnen een maintenance omgeving is een must. Qua persoonlijkheid ben je een natuurlijke leider, weet je mensen te inspireren en ben je erg safety-minded. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.

Aanbod

Naast een zeer competitief basissalaris, aangevuld met een wagen en nog heel wat extralegale voordelen, krijg je de kans om een leidende rol te vervullen in een internationaal bedrijf dat marktleider binnen zijn sector is!

Voel je je geprikkeld om in deze internationale onderneming aan de slag te gaan als Technical Maintenance Manager? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Dieter Bellemans van HAYS Engineering & Technology op 02 709 84 39 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Interesse?

Hays Zaventem
Dieter Bellemans
027098430
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.