Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 22

Volgende
ASAP TalentXperts Limburg

Technical inside sales HVAC

ASAP TalentXperts Limburg | Genk | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Sinds het ontstaan in 1962 focust Jaga op innovatie en creativiteit. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch en esthetisch vlak als op innovatief vlak. De bedrijfscultuur van Jaga is gegroeid vanuit een grote bezorgdheid omtrent duurzaamheid, creativiteit en sociale verantwoordelijkheid. Dit wordt mooi gesy
mboliseerd door de waarden van Jaga (the Jaga values)!
Ben jij de Technical Inside Sales met een sterke interesse in verwarming, koeling en ventilatieoplossingen die Jaga zoekt? Aarzel dan niet en lees zeker verder!
 

Technical inside sales HVAC

Functieomschrijving

Als Technical Inside Sales kom je terecht in een team met een 4-tal directe collega’s op de afdeling technische verkoop. Telefonisch en via mail beantwoord je vragen die binnenkomen van medewerkers, klanten en het sales team in verband met koeling, ventilatie en verwarmingsoplossingen. Daarnaast zorg je voor een correcte opmaak van offertes en voor de projectopvolging van A tot Z. Om dit tot een goed einde te brengen ben je in staat om meetstaten en lastenboeken te lezen en te ontleden en op basis hiervan een kostprijsberekening te maken. Nadien volg je de bestelling op en stuur je de aankoopdienst en productie. Je bewaakt te allen tijde de algemene voortgang en kwaliteit en zorgt voor een tijdige bijsturing en oplevering.

Profiel

Je hebt minimaal een bachelor elektromechanica optie klimatisatie of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent communicatief sterk en je kan je zowel mondeling als schriftelijk vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Een goede kennis van HVAC mag zeker niet ontbreken. Dankzij jouw klantgerichte houding zorg je voor een optimale klanttevredenheid. Bovendien ben je een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. Heb je kennis van SAP, Autocad, CRM, EPB/EPC of de producten van Jaga? Dan heb je alvast een streepje voor!

Aanbod

Bij Jaga kom je terecht in een warme bedrijfscultuur. Als beloning voor jouw inzet en werk, verdien je bovenop het wettelijk verlof 12 extra ADV-dagen. Jouw werkdag start tussen 7u30 en 9u en je mag zelf kiezen hoelang jouw lunchpauze duurt (30’ tot 1u30’). De vroege vogels mogen hun computer reeds afsluiten om 16u. In een bedrijf als Jaga, waar de nadruk ligt op innovatie en kwaliteit, krijg je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien is jouw verloning bespreekbaar in functie van opgebouwde kennis en ervaring.


Om het persoonsgegevensbeleid van Jobat te lezen, klik of kijk dan op volgende url: http://mediahuis.be/privacy-policy/
Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.