Terug naar zoekresultaten

Technical Consultant

459375364

AGO Jobs & HR | Kruisem | Onbepaalde duur, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technical Consultant

Functieomschrijving

Voor onze klant met wereldwijd meer dan 20 verstigingen, zijn we op zoek naar een Technical Consultant. Als Technical Consultant voorzie je hen in first-class programming services van de e-commerce, user interface, mobiele oplossingen en open API-framework. Je voelt je comfortabel in klantgerichte situaties en je kan gebruikers trainen op technische onderwerpen. Jouw verantwoordelijkheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit: - Het verlenen van uitgebreid technisch advies inclusief systeemwijzigingen, integraties, algemeen technisch advies, add-ons en technische training. - Het zorgen voor de analyse zodat de ontwikkelde applicaties in overeenstemming zijn met technische functionele specificaties en deze afgestemd zijn op de verwachtingen van de klant. - Het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen om de logica van nieuwe en gewijzigde programma's te verifiëren. - Samenwerken met eindgebruikers aan de post-production application support, en hierbij eventuele problemen oplossen. - Verzamelen en onderhouden van technische documentatie.

Profiel

- Je behaalde eerder een diploma in Toegepaste Informatica of iets gelijkaardig. - Bij voorkeur heb je 1 tot 3 jaar relevante ervaring als Java Developer - Je hebt een goede kennis van HTML5, CSS3, JSON / XML en JavaScript. - REST-API's kan je begrijpen, gebruiken en ontwikkelen. - Kennis van of ervaring met Angular, J2EE, JEE, PHP (Magento) en / of IBMi zijn zeker een pluspunt. - Verder ben je proactief, gemotiveerd en heb je een professionele mindset om de toegewezen taken zo zelfstandig mogelijk uit te voeren. - Je kan prioriteiten stellen en meerdere projecten in een snel veranderende omgeving met oog voor detail uitvoeren, rekening houdend met de gevoeligheid van vertrouwelijke zaken. - Efficiënt timemanagement, prioritering en organisatorische vaardigheden. - Bovendien ben je communicatief sterk in het Nederlands en Engels, een andere taal is zeker een pluspunt. - Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Aanbod

- Zeer vlot bereikbaar, zowel met de auto als een directe verbinding met het openbaar vervoer. - Je ontvangt een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Gent IT

Alle jobs Helpdesk & support

Populaire jobs in Helpdesk & support:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.