Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 33

Volgende

TECHNICAL AREA MANAGER

Select HR Geel | Meerdere regio's | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Heb jij een diploma burgerlijk ingenieur infrastructuur, een master in de industriële mijningenieurwetenschappen of geologie? Kan je een team aansturen? Dan ben jij misschien de technical area manager die wij zoeken!

De firma waar we voor uitkijken is een Vlaams aannemersbedrijf gevestigd in Dessel met ca. 450 werknemers, dat al sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken. Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten, in zowel binnen- als buitenland, hebben van ons een uitstekende betrouwbare partner gemaakt.

SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

TECHNICAL AREA MANAGER

Functieomschrijving

Takenpakket

Voor de bemalingsactiviteiten in Vlaanderen en Nederland is deze firma op zoek naar een Area Manager. Je wordt onze verantwoordelijke voor alle bemalingsactiviteiten. Er wordt van jou verwacht dat je alle grote projecten beheert en de organisatie ervan zowel commercieel als technisch in goede banen leidt. Voor deze en alle andere projecten staan drie projectleiders aan je zijde. Jij zal instaan als aanspreekpunt en zorgt voor aansturing van de projectleiding.

Er wordt ook van jou verwacht dat je mee nadenkt over strategische verbeteringen voor de afdeling.

Je dient als technical area manager de markt commercieel op te volgen, offertes op te maken en deze te bespreken met de klanten, alsook de contractbesprekingen uit te voeren.
Je doet de volledige uitvoeringstechnische voorbereiding van projecten en coördineert de logistiek.
Als leidinggevende stuur je het personeel aan, volg je hen op en begeleid je hen.
Daarnaast volg je ook de kwaliteit tijdens de uitvoering op en stuur je bij waar nodig. Ook de budgetten en rendementen (cost controle) volg je op. Binnen je functie onderhoudt je contact met de klanten tijdens de uitvoering.

Profiel

Profiel

  • Burgerlijk ingenieur infrastructuur, Master in de industriële mijningenieurwetenschappen of in de geologie;
  • organisatorisch en communicatief sterk;
  • ervaring met het aansturen van een team;
  • kennis van ondergrondse technieken;
  • talenkennis;  Nederlands – Frans – Engels.

Aanbod

Aanbod

De firma voorziet naast het loon een firmawagen en extra legale voordelen als groepsverzekering, hospitalisatieverzekering enz. Daarnaast bieden zij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een peter aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma. Ze bieden een hoge mate van vrijheid aan om je job in te vullen en je ontwikkelingstraject zelf mee te bepalen. 
 

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Technical Area Manager of solliciteer online op de vacature Technical Area Manager.

Luik,Vlaams-Brabant,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Limburg,Buitenland,Namen,Antwerpen,West-Vlaanderen,Luxemburg,Waals-Brabant,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Luik, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Limburg, Buitenland, Namen, Antwerpen, West-Vlaanderen, Luxemburg, Waals-Brabant, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.