Terug naar zoekresultaten
Accent

Teammanager

Accent | Oost-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Accent Construct Maxx is dé specialist in het rekruteren van nieuwe medewerkers voor de grote bouwbedrijven met paritair comité 124. Net zoals Accent Construct is Accent Construct Maxx marktleider en staan service en kwaliteit bovenaan. Door zijn unieke structuur is het de ideale schakel tussen ons uitgebreid kantorennetwerk in construct en het bedrijf zelf.
We benutten onze ?proximity? waardoor we gelijk waar in België profielen kunnen voorstellen terwijl alles gecoördineerd wordt vanuit één kantoor.
Vandaag plaatst Accent Construct Maxx dagelijks maar liefst 500 medewerkers bij zijn partners en is opgesplitst in meerdere afdelingen.
Ons team bestaat ondertussen uit 20 medewerkers waarbij iedereen zijn specialisatie heeft.
Om dit groeiende team maximaal te ondersteunen gaan we op zoek naar een teammanager.

Teammanager

Functieomschrijving

Je zorgt er samen met je team voor dat de maandelijkse resultaten behaald worden. (meer mag altijd!) Je houdt wekelijks met elk teamlid een opvolging. Je volgt hun KPI?s op bekijkt samen hun vragen en ondersteunt waar nodig. De instroom van kandidaten komt via de regionale kantoren. De communicatie met deze interne klanten is cruciaal voor het succes van Construct Maxx. Als teammanager bezoek je op regelmatige basis deze kantoren om feedback te vragen over de samenwerking en toelichting te geven over jullie manier van werken. Samen met de account managers zorg je ervoor dat de SPOCs hun klant(en) door en door kennen. Je zet hiervoor de nodige acties op zoals meetings met de klant werfbezoeken nieuws volgen van de klant? Het commerciële beestje zit in jou. Door een uitermate servicegerichte mindset naar zowel klanten als kantoren zorg je ervoor dat we ons aandeel bij onze bestaande klanten steeds verder uitbouwen. Wanneer de Key Accountmanager een nieuwe kant binnenhaalt bekijk je samen met hem/haar aan wie binnen je team je de klant kan toewijzen en je zorgt voor een vlotte opstart. Naast het coachen en begeleiden hangt er ook een organisatorisch luik aan je job vast. Je verdeelt namelijk de workload over de verschillende teamleden. Je stuurt bij waar nodig. Dat houdt ook in dat je actief meewerkt aan de verbetering en vereenvoudiging van jouw afdeling. Kunnen bestaande processen geüniformeerd worden efficiënter verlopen en beter in kaart gebracht worden? Wanneer je een kans ziet om verbeteringen aan te brengen aarzel je niet en neem je het nodige initiatief. Om de service ten allen tijde te garanderen denk je na over back-up systemen tijdens afwezigheid van de SPOCs en/of je springt zelf in waar nodig. Je zorgt voor de implementatie van het vernieuwde IT-systeem en geeft hierover opleiding aan je eigen team en de kantoren. Om een vlekkeloze administratie te garanderen doe je regelmatig steekproeven en je stuurt bij waar nodig. Je komt actief tussen bij incidenten om deze zo snel mogelijk op te lossen en denkt na hoe we deze in de toekomst kunnen vermijden. Je zorgt als people manager voor dagelijkse coaching van de teamleden en motiveert hen om hun taken goed uit te voeren. Wanneer mensen dankzij jouw inzet individueel groeien in hun rol zorgt dat voor de nodige voldoening. Je houdt regelmatig gesprekken met je mensen weet hen te motiveren voorziet opleiding en laat hen verder groeien in hun functie. De fun-factor hou je erin! Een teambuilding weekend organiseren pyjama dag petanquetornooi gezamenlijke pick-nick bureau versieren voor een verjaardag kersttruiendag? hoe zotter hoe liever! Je rapporteert aan de National Accounts Director van Accent Construct.

Profiel

Communicatie met profielen in alle kleuren van de regenboog is je absolute
sterkte. Ervaring in een coachende motiverende rol is een voorwaarde.
Je beschikt over een authentieke commerciële gedrevenheid waarbij service
voor klanten voorop staat.
Je bent in staat om veranderingsprocessen vlot te implementeren en kan je
collega?s overtuigen om hun werkwijze aan te passen.
Je bent hands-on en hebt oog voor mogelijke verbeteringen en
optimalisaties.
Je bent analytisch en detailgericht werkt zelfstandig en neemt vlot initiatief.
Je kan informatie op een eenvoudige en gestructureerde manier overbrengen.
Je kan plannen en organiseren en de nodige structuur aanbrengen. Efficiëntie
draag je hoog in het vaandel.
Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal kennis van het Frans is een
meerwaarde.
Je werkt gemiddeld 3 dagen per week vanuit Gent en bent de andere 2 dagen
flexibel om je te verplaatsen over gans Vlaanderen.
Je legt de lat hoog en wil gaan voor ?the extra mile?.

Aanbod

Wat wij voor jou in petto hebben: - een goede werksfeer met gedreven collega?s - intensieve opleiding en begeleiding on-the-job - een straf doorgroeitraject - onze Accent Business School scherpt continu jouw Sales & Recruitment skills aan - een informele structuur met open communicatie - een werkplek dichtbij huis - een marktconform salaris met een vast en variabel gedeelte en maaltijdcheques.

Interesse?

VG1312/BC
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Engels, Nederlands, Frans

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.