Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 18

Volgende
Colruyt Group

Teammanager voorraadbeheer Dreambaby

Teammanager voorraadbeheer Dreambaby

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Teammanager voorraadbeheer Dreambaby

Functieomschrijving

Als teammanager coach en begeleid je een team van zeven medewerkers die instaan voor het voorraadbeheer van Dreambaby. Je coördineert de samenwerking met andere diensten (zoals aankoop, verkoop en transport) en garandeert zo een vlotte en tijdige bevoorrading van onze winkels.

 

De logistieke dienst van Dreambaby nam recent zijn intrek in een nieuw gebouw. Als teammanager van het team ‘Forecast to Supply’ geef je leiding aan zeven medewerkers. Zij staan in voor het voorraadbeheer in het centrale magazijn en in de winkelfilialen: ze plaatsen bestellingen bij onze leveranciers en zorgen ervoor dat de artikelen tijdig en correct geleverd worden.

Als teammanager coach en begeleid je je medewerkers. Je geeft richting, plant, organiseert en stuurt bij waar nodig zodat mensen en middelen op de meest efficiënte manier ingezet worden en de vooropgestelde doelstellingen bereikt worden. Je evalueert de werking van je dienst en neemt initiatieven in functie van de langetermijnstrategie van de afdeling.

Je hebt een goede kennis van supply chain-management en coördineert de samenwerking met andere diensten binnen Dreambaby (zoals aankoop, verkoop en transport) om alle noden op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Een vlotte bevoorrading en tevreden klanten die in de winkel altijd hun favoriete producten terugvinden.  

Je werkt in Lot.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma en bent geboeid door supply chain-management.
 • People skills – Naast inzicht in planning, structuur en organisatie, heb je ook sterke people skills: communicatie, empathie en inlevingsvermogen zijn hierbij cruciaal. 
 • Analytisch vermogen – Je bent een sterk analytische geest die makkelijk hoofd- van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen. Je hebt ervaring met procesmatig ondernemen en behoudt altijd het overzicht.
 • Klantgerichtheid en enthousiasme – Je hebt oog voor de noden van de klant (de winkels) en weet hier actief op in te spelen. Dankzij je enthousiasme en verbindende kwaliteiten slaag je erin om alle betrokkenen te motiveren.
 • Talenkennis – Je bent vlot tweetalig (Nederlands/Frans). Daarnaast spreek je ook een aardig mondje Engels.

Aanbod

 • Extralegale voordelen – Je krijgt een competitief loon met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een bedrijfswagen.
 • Stimulerende werkomgeving  – Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf. Reken op een leuke werksfeer en ruimte voor initiatief!
 • Impact – Dankzij een goed voorraadbeheer vinden onze klanten op elk moment hun favoriete producten terug in de winkel.

Interesse?

Dieter van Achter - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.