Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 11

Volgende
Colruyt Group

Teammanager Colruyt Group Fine Food Cheese Colruyt Group

Teammanager Colruyt Group Fine Food Cheese Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Teammanager Colruyt Group Fine Food Cheese Colruyt Group

Functieomschrijving

Fine Food Cheese, de kaasafdeling van Colruyt Group, versnijdt en verpakt elke dag kaas in alle mogelijke vormen. Als teammanager van de productieafdeling geef je leiding aan een dertigtal operatoren. Je coacht en begeleidt je medewerkers en waakt over de operationele doelstellingen.  

 

Als teammanager stuur je op onze productiesite Fine Food Cheese een team van ongeveer 25 tot 35 operatoren aan. Zij verwerken allerlei soorten kaas tot kwaliteitsvolle eindproducten voor de verschillende winkels van Colruyt Group. Daar horen uiteraard ook de nodige kwaliteitscontroles bij.

Als een echte peoplemanager geef je richting aan je medewerkers en motiveer je hen om de vooropgestelde doelen te bereiken. Je team bestaat uit een gemotiveerde en multiculturele groep vakmannen die veel belang hechten aan kwaliteit, collegialiteit en een goede sfeer. Als teammanager durf je beslissingen nemen en houd je ervan om leiding te geven. Je coacht je medewerkers en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier en voldoening uit hun job halen en waarin iedereen met elkaar overweg kan.

Daarnaast kan je goed plannen en organiseren. Zo ben je verantwoordelijk voor de uurroosters en verlofplanningen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de naleving van de richtlijnen op het vlak van veiligheid, productie, hygiëne en werkinstructies.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Ervaring – Bij voorkeur heb je minstens 2 jaar relevante ervaring als manager. Je kan productiecijfers correct interpreteren en hebt voldoende pc-kennis om rapportering en presentaties te verzorgen.
 • Flexibiliteit – Je werkt in een tweeploegensysteem (6-14 u. of 14-22 u.) zoals iedereen van je team. Variërende uurroosters maken dus deel uit van je leven. Sporadisch werk je ook op zaterdag.
 • Communicatieve peoplemanager – Je vindt het leuk om met mensen te werken, en wil nog beter worden in het coachen en motiveren van collega’s.
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands of Frans en kan in de andere taal een vlot gesprek voeren met je collega’s.
 • Waarden bewaken – Fine Food werkt voor heel Colruyt Group. Als teammanager draag je de groepsmissie en -waarden uit en geef je die door aan je medewerkers.

Aanbod

 • Een unieke job – Als teammanager heb je een unieke job: Colruyt Group is de enige Belgische retailer met een eigen kaasverwerking.
 • Voldoening – Je ziet de resultaten van de inzet en het werk van je team. Dat motiveert je en geeft je energie om er elke dag opnieuw voor te gaan.
 • Afwisseling – Het ene moment overleg je met een collega-teammanager, het andere moment bespreek je een technisch probleem met je team. Die mix van sociale en technische skills maakt je job net zo interessant.
 • Zekerheid – Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Bovendien kom je terecht in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je marktconforme loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en een bedrijfswagen.

Interesse?

Mieke Beyen
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.