Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende
Colruyt Group

Teammanager Administratieve Ondersteuning Quality & Sustainability

Teammanager Administratieve Ondersteuning Quality & Sustainability

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Teammanager Administratieve Ondersteuning Quality & Sustainability

Functieomschrijving

Bij Colruyt Group zijn kwaliteit en duurzaamheid cruciaal. Als teammanager Ondersteuning Productkwaliteit en Duurzaamheid stuur je de dienst aan die de kwaliteit van de producten in onze winkels mee waarborgt. Dankzij deze service garandeer je de tevredenheid van onze klanten en van interne partners.

De dienst waar jij de leiding over krijgt, vervult drie ondersteunende rollen. Het team ‘Medewerkers Klachten’ behandelt klachten, opmerkingen en vragen van klanten omtrent producten in onze verschillende winkelformules. Het team ‘Medewerkers Kwaliteitscontrole’ bewaakt de kwaliteit van de eigen merkproducten voor onze eindklanten door ze te testen in ons labo. De medewerkers Administratie ten slotte verzekeren de administratieve ondersteuning van de volledige divisie Productkwaliteit en Duurzaamheid. Dit houdt bijvoorbeeld agendabeheer in maar ook opleidingsplannen, rapporteringen en duurzaamheidslabels opmaken. Drie uiteenlopende opdrachten die je succesvol aanstuurt. Je zorgt als peoplemanager voor dagelijkse coaching van de teamleden en motiveert hen om hun taken goed uit te voeren. Wanneer mensen dankzij jouw inzet individueel groeien in hun rol, zorgt dat voor de nodige voldoening.

Naast het coachen en begeleiden hangt er ook een organisatorisch luik aan je job vast. Je verdeelt namelijk de workload over de verschillende teamleden. Waar nodig, stuur je tijdig bij. Dat houdt ook in dat je actief meewerkt aan de verbetering en vereenvoudiging van jouw dienst. Als dienstchef streef je namelijk naar een zo goed mogelijke service bieden aan de andere kwaliteitsdiensten binnen Colruyt Group. Samen met hen bekijk je hoe je met jouw medewerkers de beste ondersteuning biedt. Kunnen bestaande processen geüniformeerd worden, efficiënter verlopen  en beter in kaart gebracht worden? Wanneer je een kans ziet om verbeteringen aan te brengen, aarzel je niet en neem je het nodige initiatief.

Je werkt in Halle, in het hoofdkantoor van Colruyt Group.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring, gecombineerd met een sterke interesse in voeding. Enkele jaren leidinggevende ervaring of enkele jaren ervaring in een kwaliteitsomgeving is een must.
 • Klantgerichtheid – Klant is koning, zeker op het vlak van productkwaliteit en duurzaamheid. Elke taak staat in functie van de interne klanten en van onze eindklanten.
 • Probleemoplossend vermogen – Waar anderen problemen zien, zie jij oplossingen. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent bij problemen, zoek je net zo lang tot elke vraag beantwoord is.
 • Administratief sterk – Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je volgt projecten op, schrijft rapporten uit en neemt als chef je verantwoordelijkheid op administratief vlak.
 • Talenkennis – Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede basiskennis Frans. Zo kan je vlot communiceren met alle medewerkers binnen de firma.

Aanbod

 • Afwisseling – Jouw drie teams hebben elk een specifieke opdracht. Dat zorgt voor de nodige afwisseling op dagelijkse basis.
 • Blijven leren – Bij Ondersteuning Productkwaliteit en Duurzaamheid ervaar je in één klap alle facetten van leidinggeven, wat op zich al een mooie leerschool is. Daarnaast biedt Colruyt Group tal van opleidingsmogelijkheden aan om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
 • Eigen inbreng – Je krijgt de kans om je stempel te drukkenop jouw dienst. Je ondersteunt je teamleden door regelmatig zelf nieuwe verbeterprojecten te lanceren.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Bovenop je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Tamara Aertsen
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Frans, Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productontwikkeling' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.